Beoordelingen van Pizzeria Amigo Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Mathilde
24 november 2023

Hele lekkere pizza en heerlijke salade.

Birgit
22 november 2023

Super snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. Pizza was heerlijk

Ar
20 november 2023

Was niet gesneden

Marian Born
20 november 2023

Bestelling precies op tijd en de pizza’s waren lekker warm en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W
18 november 2023

Pas een uur na de aangekondigde tijd (een uur na bestellen) dus twee uur na bestellen pas ontvangen. Ook was de wat slap en de randen te zacht

Anoniem
18 november 2023
Martin Tamminga
18 november 2023
Hamstra
15 november 2023

Pizza Calzone was koud....en de patat vergeten...de 1e keer dat dit gebeurde...verder prima

Joseph
14 november 2023

Bezorging was sneller dan verwacht en het eten was echt heerlijk.

a
10 november 2023
WJ
10 november 2023

Mooi snel bezorgd, het eten was goed!

Dennis
9 november 2023

Was weer super de kapsalon

Hans
8 november 2023
Hans
7 november 2023

Heerlijke pizza’s en snel bezorgd in Dronryp

Anne Jan
4 november 2023

Pizza was erg lekker (niet erg warm, smaakte wel prima na in de oven). Bezorger was bijzonder, belde errst aan om te vragen of we besteld hadden en liep na "ja" terug naar de fiets om de bestelling eruit te halen. Wel netjes op tijd bezorgd.

Becherer
3 november 2023
Bianca Faber
2 november 2023

Heerlijke pizza’s , aanrader!

De Kei 1 j
31 oktober 2023
Mo.
30 oktober 2023
Adri Travaille
28 oktober 2023
Robert
26 oktober 2023

Lekkere pizza (zoals altijd wel), in het midden.... was rondom behoorlijk aangebrand wat de smaak nogal verpeste. Wel keurig snel geleverd, door een aardige man 👍

Mike
24 oktober 2023

Heerlijke 2 in 1 partypizza besteld: 40 x 60 cm € 28,00 incl. Een blikje frisdrank en bezorgen. Het geheel geleverd precies zoals ik aangegeven had in het notitieveld bij de bestelling. Dat is hierbij een tip voor iedereen en voorkomt achteraf klachten of negatief gezeur on reviews. Het was wederom zeer smakelijk allemaal. Bedankt en graag tot een volgende bestelling weer team Amigo! 🍕 🍕 📦

A
24 oktober 2023
Richard
23 oktober 2023

Nog steeds tevreden maar kwaliteit en prijs gaat wel achteruit. Meer betalen voor minder maar vrees dat het de inflatie is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Motje
23 oktober 2023

Bestel er vaker echt snelle goeie pizzas👌

Jan Rinse Wal van der
23 oktober 2023

Keurig op tijd lekker warm top pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henri Chemere
19 oktober 2023
Naomi
18 oktober 2023

Pizza margherita is mijn fave al jaren!

Richard
16 oktober 2023

Op zondag besteld. Pizza rond 17:40 besteld, zou worden bezorgd rond 18:30. Om 19:10 gebeld en werd verteld dat de bezorger onderweg wassen idd 5 min later aan de deur. 60x40 Pizza zoals al meerdere malen erg goed en vega/vlees gedeelte goed gescheiden van elkaar. Bezorging duurde dus wat langer, maar was het wachten waard. Tot de volgende bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Posthuma
16 oktober 2023

Een heerlijke, rijk belegde, pizza. Die snel geleverd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
14 oktober 2023
I
14 oktober 2023
De jong
14 oktober 2023

Lekker en op tijd

Britta Van Gelder
14 oktober 2023

Goed zoals altijd. Dankjewel

Eric
14 oktober 2023

Pizza was erg lekker alleen heb ik €2.50 meer betaald voor extra verse knoflook en dat heb ik niet geproefd. Bij het bestellen heb de opmerking geplaatst dat ik er graag extra verse knoflook bij zou willen omdat wij het de vorige keer ook niet hebben geproefd maar er wel voor hebben betaald.

Welles
9 oktober 2023

45 min later dan aangeven en de aangeven was al een uur later dan de besteltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
7 oktober 2023

Eten was erg slecht had een kapsalon besteld met shoarma. Helaas was de shoarma aangebrand dus niet te eten. Had ook nog een broodje kebab besteld zat meer sla in ipv kebab zonde.

Jd
7 oktober 2023

Omin lekkere kapsalon

D
7 oktober 2023

Party pizza droge pizza, deels verbrand. Gebeld voor de gv pizza, die was zwart. een uur later een nieuwe betere pizza. Duurde te lang.

Boonstra de vries
4 oktober 2023
Serena van Gunst
2 oktober 2023

Ik ben zeer tevreden, snel klaar en altijd heerlijk!

K.M
1 oktober 2023

Pizza was koud, en bijna 2 uur gewacht. Was vaste klant maar de laatste tijd is de kwaliteit echt naar achter gegaan..vind ik.

Theo Van der vegt
28 september 2023

Zo als altijd heerlijke pizza

anoniem
24 september 2023
Johan Terpstra
23 september 2023

Bezorging duurt erg lang meer dan 2,5 uur gewacht.

Marcel
21 september 2023

Verkeerde cola. De extra mayonaise voor 1 euro zat er niet bij

Jorrit
18 september 2023
Tessa
18 september 2023

Heerlijke pizza's voor een normale prijs. Wij zijn elke keer tevreden. Bezorging is super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
17 september 2023

Goede pizza’s, smaakte heerlijk!! Verschillende soorten pizza’s besteld, helaas stond er niet op de dozen welke pizza in welke doos zat. Tip:erop zetten welke pizza in de doos zit.

Sylvia
17 september 2023

Mocht wel iets minder lang gebakken worden.. onderkant was hard en droog. Voor de rest was het lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiebo
15 september 2023
Gerard Visser
11 september 2023

Lekker . Dikke prima

Tjitske Hiemstra
9 september 2023
Jolanda Geerdink
7 september 2023

Pizza's altijd lekker maar had gister spaghetti tonijn besteld en kon er hellaas geen tonijn in terug vinden☹

Marian
4 september 2023

De kip doner was prima volgens mijn man. Ik zelf had een stokbrood met gesmolten kaas. Het broodje was helemaal verbrand. En er zat iets op, ik weet niet wat dat was. Het leek op dotten visschubben. Of gesmolten schimmel van schimmel kaas. Het was heel naar, ik heb dit er af geschraapt uiteindelijk. Het was gelukkig maar €3

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra Bekius
2 september 2023

Heerlijke partypizza 😋

molenaar
27 augustus 2023

pizza was erg hard en sommige stukjes zwart, weinig ei en rosbief op. viel tegen dit keer.

WZ
20 augustus 2023

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mathilde
20 augustus 2023

Bezorgkosten €3 vind ik best veel. Vandaar geen fooi. Pizza is heeeerlijk

Andre
19 augustus 2023

We hebben anderhalf uur gewacht, na nog een keer bellen duurde het nog een half uur. Geen telefoontje tussendoor gekregen dat het later komt door drukte oid. Ik weet niet of ik wel weer bestel.

Ross
18 augustus 2023

Heerlijke pizza, en geweldige en vriendelijke service

anneke de jong
18 augustus 2023

lekker pizza, alleen niet heel warm meer

Carel Frik
16 augustus 2023

Prima kwaliteit. Helaas wordt voor verwachte bezorgtijd wederom niet gehaald. Misschien omdat de pizza's zo lekker zijn maar dit was de 2e keer dat we ruim 1h20min moesten wachten.

Tea
14 augustus 2023

Pizza’s waren niet echt warm meer. De randen zelfs bijna koud. Jammer. Nog nooit eerder gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ross
13 augustus 2023

Heerlijk gesmaakt, snel klaargemaakt en hele klantvriendelijke mensen. Ik zou 100% nog eens bestellen!

R
13 augustus 2023
Marco
12 augustus 2023

Voor het eerst eens wat anders dan een familie pizza besteld, de calzone was erg lekker, en de rest ook !

Ano
11 augustus 2023

Heerlijke 2 smaken familiepizza👍

Karin
10 augustus 2023

Pizza werd snel en warm bezorgd! Wel jammer dat er €2 bezorgkosten worden gerekend. Bestelling vanaf €25 zou gratis moeten zijn

a
8 augustus 2023
Gehan
6 augustus 2023

18.25 twee pizza's besteld. Verwachtte levertijd was 20.30 bij "zo snel mogelijk." Hier schrokken we al van. Iets na 20.30 gebeld maar het was toch echt erg druk. Even laten weten dat het nog langer zou duren zat er ook niet in.. 21.00 (!) pizza's bezorgd. Waren best lekker maar al met al niet tweeënhalf uur wachten waard.. :(

Inge
5 augustus 2023

Hele vriendelijke en snelle bezorging!

Harald
4 augustus 2023
X
4 augustus 2023
rw
2 augustus 2023

jammer dat ze zo rete duur zijn geworden voor dat bedrag verwacht ik een hogere kwaliteit

Mohamed Savane
1 augustus 2023

Hele goeie service en het eten was heerlijk! Tot nu toe geen verbeterpunten.

Harry
30 juli 2023

Gewoon lekker eten, Top !

Nanda de Jong
29 juli 2023

Lekkere pizza, op afgesproken tijd bezorgd

Anoniem
28 juli 2023
Hermana Spoelstra
27 juli 2023

Goed warm en heerlijk van smaak!!

Van Dijk
25 juli 2023

Top

Anoniem
23 juli 2023
Judith de Vries
23 juli 2023

Heerlijk gegeten pizza was goed warm vriendelijke bezorger

Iris
22 juli 2023

Hadden om 1830 besteld via de website van amigo. Meestal krijgen we er dan een blikje fris bij. Bestelling zou om 1935 geleverd worden. Om 1950 maar eens gebeld en zou er aan komen. Uiteindelijk hadden we om 20:30 de pizza zonder drankje binnen, daarnaast was de pizza ook niet heel erg warm. Was nog te doen, maar normaal krijgen we hem toch nog wel aangeleverd en als we het deksel open doen dat er dan nog stoom van de pizza afkomt . Dit zijn we niet gewend en twijfelen of we nog een keer bij amigo gaan bestellen of dat we opzoek gaan naar een pizzeria die thuis bezorgd en zich wel aan de tijd kan houden.

Patricia
21 juli 2023
Jacqueline Bieringa
20 juli 2023
Dennis
16 juli 2023
Robert V.
16 juli 2023

Weer erg lekker en voldoende en warm. Alleen de 1,50€ extra pepers, dat viel tegen. Verder alweer prima.

Mike
15 juli 2023

Fantastisch: precies zoals gevraagd ook geleverd. Goed warm (heet) en blikje fris juist koud. Erg vriendelijke bezorger ook trouwens. Fijn allemaal! Bedankt…

Anoniem
11 juli 2023

Te weinig friet! Voor de rest heeft t allemaal gesmaakt😉👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mir
10 juli 2023

Pizza's zijn goed, warm en lekker. Jullie moeten alleen echt iets doen aan de bezorgtijd.... 2,5 uur hebben we gewacht, dat is echt belachelijk!! Wij bestellen niet weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel veenstra
10 juli 2023

Kapsalon was aangebrand en bovenkant zwart gebrand en het was koud jammer want is altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel de vries
10 juli 2023

3 uur wachten op pizza en kapsalon en vervolgens ook nog koud Hoeven nooit weer te komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mr. ontevreden
9 juli 2023

het heeft meer dan 2 uur geduurd voordat mn calzone er was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jellema
9 juli 2023

Heerlijke pizza’s werd warm bezorgd Alleen jammer dat ie niet gesneden was. Maar zou zeker weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
8 juli 2023

Heerlijke pizza, lekker warm. Iets later bezorgd, maar wat wil je met deze warmte. Vriendelijke bezorger!

Abel Veldman
8 juli 2023

Pizza was goed! Wel lange wachttijd….

Vaste klant
8 juli 2023

Heerlijke party pizza🎊🎊

Poelstra
6 juli 2023
Anna
4 juli 2023

Heel lang niet zon lekkere pizza's gegeten wat heerlijk zeg dank jullie wel

Tessa
4 juli 2023

Echt heerlijke pizzas.

Patricia
2 juli 2023

perfect op tijd. Leuke bezorging ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heusden
1 juli 2023

Wij hebben om 18.00 uur besteld met bezorgen om 19.30 uur. Helaas waren de pizza's er pas om 20.15 uur. Ondanks late levering smaakten de pizza's goed. Ben benieuwd hoe de service verbeterd wordt!

D
30 juni 2023

2,5 uur gewacht op de bestelling, erg jammer.

M
30 juni 2023

Er zat helaas een haar in mijn pizza☹️

Veenstra
30 juni 2023

Bakjes saus zat open alles zat er onder

De Boer
28 juni 2023
Elize
24 juni 2023

Lekker pizza, maar duurde erg lang

Ingrid
23 juni 2023

4 party pizza besteld. In totaal 2,4 meter pizza. Heerlijke pizza 's, optijd en heerlijk warm bezorgt.

arne
20 juni 2023

Pizza's waren heerlijk goed klaargemaakt. Alleen de pizza dozen waren compleet doorweekt van het vet uit de pizzas....

Dennis
18 juni 2023

Was weer erg lekker en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
18 juni 2023
Thom
18 juni 2023
Siemie
18 juni 2023

Prima hoor we bestellen ieder jaar voor de mannen als het hooi binnen is heerlijke pizza’s en prima bezorging.

René
17 juni 2023
Nath
16 juni 2023

Pizza was niet echt smaakvol. Weinig beleg waardoor ook moeilijk zichtbaar was wat wat was op een partypizza. Bezorging duurde 1,5u, maar dat is begrijpelijk op een zondag. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
15 juni 2023

Goed gevulde, verse pizza. Heerlijk gesmaakt!

Keizer
11 juni 2023

Altijd een voltreffer! Bezorgtijd op zondag viel reuze mee, ze kwamen een dik halfuur voor ze hadden voorspeld. Het eten was weer smakelijk, goed warm en meer dan voldoende. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Batstra
11 juni 2023

Beetje zout, maar verder prima structuur. Snelle bezorging!

Marieke
9 juni 2023

Snelle bezorging van de pizza's. Smaak van de pizza was opzich goed alleen leken de bodems niet vers te zijn.

Eric
26 mei 2023

Pizza besteld en €2.50 voor extra knoflook betaald maar die zat er niet op. Pizza warm thuisbezorgd.

Dennis Melein
26 mei 2023

Was weer lekker en goed warm

Mariena
25 mei 2023

Het eten was lekker snel bij me

Arie
23 mei 2023

Prima optijd en prima portie, top hoor! 👍

Albert
22 mei 2023

Er ontbrak een extra broodje,wel betaald,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geke
21 mei 2023

Bezorging duurde bijna 2 uur, en kwam pas 45 minuten na de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Tamminga
20 mei 2023

Zoals altijd, prima pizza's. Goede bezorging.

Riet en Ben Gleis
17 mei 2023

Ditmaal teleurgesteld omdat bestelling ruim 20 minuten later kwam

De vries
16 mei 2023

Het eten was heel snel bij me en het eten was heel goed

Tessa
14 mei 2023

Heerlijke pizza. Bestelling werd op tijd bezorgt en was heel heet. Wij zullen snel weer bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
13 mei 2023

Gewoon lekker

De vries
13 mei 2023

Het was mooi op tijd en snel

Marco
13 mei 2023

Vaste pizzaria, bestel hier altijd, altijd snel lekker en warm, en als je wat aanpassingen hebt dan is dat geen probleem !

Veninga
7 mei 2023

Prima op tijd, lekker warm! De twee party pizza’s werden met smaak verorberd

Dd
5 mei 2023

Heerlijk en op tijd geleverd

Barbara Mijnheer
5 mei 2023

Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger!

Feikje
4 mei 2023

Voor herhaling vatbaar

Dennis
30 april 2023

Was weer erg lekker

Jacqueline Bieringa
28 april 2023
Dennis
27 april 2023

Mooi op tijd bezorgd, maar pizza had iets warmer gekund. Dit is helaas wel vaker het geval.

De jong
25 april 2023

Totaal geen tomatensaus erop en enorm hoeveelheid kaas. Miste ook nog een ingrediënt. Maar de bezorger was mooi op de afgesproken tijd aanwezig.

A.H. van Stralen
23 april 2023

Helaas werd er een verkeerde pizza bezorgd, maar na een telefoontje is de juiste pizza snel bezorgd en de verkeerde weer mee terug genomen.

Willy Veenstra
20 april 2023

De pizza waren koud zelf in de oven gedaan Beetje jammer als het binnen komt dat het koud is

Tamara
18 april 2023

Eten was heerlijk, goed belegt

J.
14 april 2023

Alles volgens wens pizza warm en op de juiste tijd aanwezig. Kwaliteit goed

Bert van der Lecq
10 april 2023
Tineke
9 april 2023

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
9 april 2023

Met de collega’s uit Zwitserland heerlijke pizza’s gegeten, onze complimenten.

Hamstra
8 april 2023
deb
4 april 2023

egt een topper. alleen mis ik de pepsi.

Willem
1 april 2023

Wederom 2 heerlijke pizza’s gehad, al vele jaren klant bij Amigo en stellen ons nooit teleur.

Dennis
1 april 2023

Was helaas niet erg warm verder wel lekker. Als het goed warm was geweest was de beoordeling beter geweest

Eric
31 maart 2023
Dijkstra
31 maart 2023
Marcel Kruitbosch
30 maart 2023

Niet alles geleverd. Mayonaise te weinig. Wel zoals altijd snelle levering

T Asef
29 maart 2023

Erg lekkere pizza’s

Lianne
28 maart 2023

Verkeerde pizza's werden afgeleverd. En een ook erg onsympathieke bezorger de eerste keer.

Patricia
26 maart 2023
Hanno Dijkstra
24 maart 2023

Zoals altijd een hele lekkere pizza en perfecte service!

Robert V.
23 maart 2023

Prima op tijd en ook de pizza’s helemaal goed.

Patricia
20 maart 2023
Sietske Busstra
19 maart 2023

Vriendelijk en snelle bezorging! De pizza’s zijn hier altijd heerlijk 😍

Florian
18 maart 2023

Weer heerlijk als altijd, super bezorging. Top.

A
15 maart 2023
Martin
15 maart 2023

Heerlijk eten en top bezorging

Tineke Kruidhof
14 maart 2023

Gewoon weer top.

Marjan
14 maart 2023

Altijd goede, lekkere pizza's en een vriendelijke bezorger en snelle bezorging!

Robert
13 maart 2023

Bezorging dikke prima, pizza zelf is wel eens beter geweest. Had half om half pizza, kon echter niet het verschil tussen de helften zien en proeven. Smaakte verder wel goed en voldoende warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline Bieringa
13 maart 2023
Agnes
12 maart 2023
berber
12 maart 2023
WT
11 maart 2023

De shoarma was zoals altijd heerlijk maar niet echt warm meer toen het bezorgd werd.

Marco ten Broek
11 maart 2023

Altijd goed bij jullie. Zowel de kwaliteit als de klantvriendelijkheid.

Ant
10 maart 2023

Altijd goed

Tineke
8 maart 2023

Weer alles goed.

Cees Jansma
8 maart 2023

2. Familie pizza's gehad. Helemaal super qua smaak en voorgesneden, iets meer saus (2 bakjes per pizza) had het helemaal top gemaakt (laatste ster er dan ook bij).

Dennis
7 maart 2023

Het eten was helaas niet erg warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
6 maart 2023

Vlees zoals altijd heerlijk. Patat ook prima. Bezorging moest om 17u kreeg een mail dat het 17:15 werd maar bezorger was keurig om 17u. Helaas wel voor de 2de keer geen drinken erbij

Simone
6 maart 2023

Super pizza's, goed belegd en goed van smaak! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eelke
4 maart 2023

Lekkere pizza, maar deze keer duurde de bezorging wel erg lang. Verwachtte tijd was 90 minuten later, en het werd zelfs nog iets meer dan dat.

Halfords Leeuwarden
28 februari 2023

Altijd goed bij Amigo. Heerlijke pizza, veel keuze en perfecte hoeveelheid voor een vergadering!

Ricardo
27 februari 2023

Pizza werd eerst bij verkeerde huisnummer aangeboden en was desondanks aluminium folie onder de pizza niet meer heet...

Fam van Dijk
26 februari 2023

Eerder dan gepland en weer lekker gegeten. Klasse.

Wiebe
25 februari 2023
Zaaijer
25 februari 2023

Zeer snelle bezorging en smaakt erg goed.

D
20 februari 2023

Vlotte bezorging. Aardige bezorger. Heerlijke pizza's. Knapperige bodem, rijk belegd, niet vet, verse groenten. Al jaren vaste klant.

Rudie
20 februari 2023

Verkeerde pizza ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
20 februari 2023

Heerlijke pizza's. Precies op de tijd bezorgd die aangegeven was. Voor ons echt voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ab Stuiver
18 februari 2023

Lekkere pizza's en een vlugge levering

Riet en Ben Gleis
16 februari 2023

ik had gevraagd 18.15 uur, de bevestiging was 18.30 uur en om 18.00 uur stond de bezorger op de stoep.

Marco
14 februari 2023

Waren veel sneller dan vertelt echt super en de pizza’s waren zoals ik Amigo ken heerlijk

Bert
13 februari 2023
Suzanna Scheper
7 februari 2023

In 1 woord weer fantastisch

Dennis
6 februari 2023

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
5 februari 2023

Goede pizza’s en bezorging was prima 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam van Dijk
5 februari 2023

Lekker gegeten en heel mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F
3 februari 2023

Broodje döner was lekker en goed gevuld maar de döner in de kapsalon was voor de helft half verbrand wat nogal jammer was

Eric
3 februari 2023

Precies op tijd bezorgd en lekker zoals altijd.

Nice
2 februari 2023

Vaak matig. Maar laatste calzone was echt lekker

Bianca Faber
31 januari 2023
Madzy
29 januari 2023

De kruidenboter was echt niet lekker… pizza was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjirk Hansma
28 januari 2023

Perfect geregeld

Riet en Ben Gleis
25 januari 2023

als vanouds weer prima!

C.R. Kooistra
25 januari 2023
Robert
23 januari 2023

Bezorging prima op tijd. Pizza’s ook goed, alleen pizzabeleg mocht deze keer wel iets beter verspreid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DvD
16 januari 2023

Was deze keer goed en nog heet. Heerlijke pizza gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 januari 2023
Hillie Kooistra
3 januari 2023

Altijd top. Heerlijk eten

Kevin
2 januari 2023

Pizza was wel lekker, maar wel lauw warm. Hierdoor waren de laatste stukken koud.

Woude
1 januari 2022

Alles perfect geregeld

Robert V.
1 januari 2022

Zou om 18.30 uur bezorgd worden, maar in bevestigingmail staat 19.15 uur. Toch ff gebeld, werd goed opgelost.

Hanno Dijkstra
31 december 2022

Bestelling was er eerder dan verwacht.

Yvonne
30 december 2022

Eten was koud kaas was helemaal uitgehard

Marijke Paassen
29 december 2022

Het was heerlijk ... 2 maal 40x60 pizza gekocht.... Iedereen heeft gesmuld. Pizza goed op temperatuur, goed belegd en smaak heerlijk....

Dennis
28 december 2022
Betty
26 december 2022
Charef
25 december 2022

Eindelijk,pizza zoals ik wou. Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ster
25 december 2022

Prima!

R. Visser
24 december 2022

Bezorging goed. Pizza heerlijk als altijd. Had zelf ‘n spaghetti marinara, had iets meer vis in gemogen (wel voldoende mosselen overigens) maar verder prima.

J
18 december 2022
Nice
13 december 2022
J
13 december 2022

Zoals altijd een heerlijke verse pizza en goede bezorg service! 👌

Kapali Kommeren
12 december 2022

Bezorging was top en heel snel. Kwaliteit van de pizza was stabiel, had alleen meer verwacht. Qua cijfer 6.5! Prijs-kwaliteit verhouding dan wel weer een dikke 8, vandaar toch 4 sterren ipv 3!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.H. van Stralen
11 december 2022

Het smaakte weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

t Bakker
11 december 2022
Sietske Bakker
11 december 2022

We hadden spaghetti bolognese besteld maar kregen penne bolognese en macaroni Romeo en kregen spaghetti Romeo, echter was het des ondanks wel lekker en genoeg.

Marloes
8 december 2022

De pizza bodem was erg dun, erg hard en helaas niet lekker luchtig. Dit zijn we niet gewend. Erg jammer deze keer.

Robert
7 december 2022

AlWeer prima, voldoende/warm en op tijd

juckers
5 december 2022
C
5 december 2022
PETER Westerveld
4 december 2022

Lekkere piza

Lynn Outjes
2 december 2022
Erwin Schut
1 december 2022

Er bleken haren in de pizza te zitten Dan is de eetlust snel bedorven

D.
29 november 2022

Vlot bezorgd, superlekkere pizza.

Baukje
28 november 2022

Pizza was koud en taai , zeer weinig topping , Wij gaan hier niet weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Visser
24 november 2022

Wel weer erg lekker hoewel de bodem niet heel goed was en het extra beleg ; ik heb het idee dat dat er nooit op zit. Maar over algemeen weer lekker. Bezorging op tijd.

Piet
22 november 2022

De pizza was niet heel erg warm meer toe deze werd bezorgd. Hadden drie pizza's 2 kleine en 1 grote en deze klopte niet met de bestelling. Door de honger toch opgegeten. Was lekker, dat wel. Hoop de volgende bestelling de juiste te krijgen. Bezorging was mooi op tijd.

Martin Tamminga
21 november 2022

Precies op tijd en als altijd heerlijk en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Wouda
20 november 2022
Karin
20 november 2022

Op tijd bezorgd.

Liz
18 november 2022

3 x pizza, 1 × kapsalon werden lekker warm bezorgd. Supersnel met een half uur stond de vriendelijke bezorger voor onze deur.

Ray
15 november 2022
Jo
15 november 2022

Was de eersre keer dat we hier besteld hebben. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RAVINDER
2 november 2022
Betty
31 oktober 2022
Mat
31 oktober 2022

Niks

Germ
31 oktober 2022
Tineke
26 oktober 2022

Altijd geef ik 5 sterren. Heb vrijwel nooit problemen qua kwaliteit. Toch moet ik eerlijk zijn dat ik de kwaliteit dit keer tekort vond schieten. Alsof t met haast klaar gemaakt was. Kan een keer gebeuren natuurlijk. Hoop volgende keer weer als vanouds top. Dus bij deze.

Marcel
25 oktober 2022

Geen feedback via mail. Eten was al lauw, terwijl de afstand met fiets 5 Minuten is….. was ik zo niet gewend van eerdere bestellingen

Tweetylwd
19 oktober 2022

Snelle bezorging😃

Gerard
18 oktober 2022
Bianca
17 oktober 2022

Snelle bezorging, goed warm en heerlijk eten

Karin
17 oktober 2022

Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. De bestelling was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hilbert
16 oktober 2022
Tineke
14 oktober 2022
A
13 oktober 2022
Martin Tamminga
8 oktober 2022

Door drukte iets later bezorgd. Fantastisch dat er persoonlijk gebeld is met excuus dat de bezorging 15 minuten later was.

Rinse
8 oktober 2022

Snel en warm bezorgd

Karin
3 oktober 2022

Op tijd bezorgd en de bestelling was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
2 oktober 2022
Betty
29 september 2022
Gerard
29 september 2022

Was weer goed.

Iris
19 september 2022

Normaal gesproken zijn we altijd erg tevreden over de pizza's van Amigo. Helaas hadden we deze keer een pizza waarvan de onderkant vooral in het midden zwart was, en de topping relatief droog. We hebben dan ook veel weggegooid. Zijn we niet gewend van Amigo. Normaal zijn we altijd enorm tevreden over de pizza's. De volgende keer zullen we wel nog een keer bij Amigo bestellen, vooral omdat we denken/hopen dat het niet een structureel iets is. Mocht het de volgende keer weer tegenvallen dan zullen we opzoek gaan naar een andere pizzaria die thuisbezorgd.

Hanno Dijkstra
16 september 2022

De pizza kwam een kwartier eerder dan de geschatte tijd, helemaal perfect! Pizza is heerlijk en leuke bezorger.

Lekker etertje
14 september 2022

Alweer heel erg lekker, goed warm, voldoende belegd en bezorging ook weer oké.