Beoordelingen van Pizzeria Amigo Leeuwarden

Recente recensies

5.0
C.R. Kooistra
vandaag
m
vandaag
Benny
gisteren
Bert van der Lecq
19 mei 2022

Was weer top

Riet en Ben Gleis
17 mei 2022

Als het niet zo goed was, zouden we niet telkens weer bij jullie bestellen!

Hanno Dijkstra
16 mei 2022

Perfect, niks op aan te merken

Marit
16 mei 2022

Haar gevonden in pizza, matige bodem. Prijs kwaliteit verhouding niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
15 mei 2022

Was weer lekker alleen helaas niet veel kebab in de kapsalon.

anoniem
13 mei 2022
Patrick
13 mei 2022

Wat opviel is dat de prijs per broodje shoarma omhoog is gegaan 1 euro. En er nu bezorgkosten in rekening worden gebracht.

Robert
12 mei 2022

Op tijd geleverd en was weer overheerlijk!

Bert van der Lecq
12 mei 2022
058
11 mei 2022
Tara
10 mei 2022

Pizza was heerlijk echter betaalde ik €2,- extra voor knoflooksaus en dan krijg je vervolgens maar 1 klein bakje wat amper over de helft van de pizza kan.

Spoorstaat
8 mei 2022
Dennis
7 mei 2022

Pizza was heerlijk. In de kapsalon zat erg weinig kebab.

Berdik
7 mei 2022

Om 1800 besteld en om 1945 geleverd. Bijna 2 uur moeten wachten op koude taaie frieten. De grote shoarma was zeer klein en de pizza was heel erg zout. Helaas de laatste keer dat ik hier heb besteld.

Benny Bottema
2 mei 2022

Nou, hij is weer eens anders bereid dan de andere keren, alsof ze steeds een andere pizzabakker hebben. Echter, hij was super goed! De beste die ik heb gehad het afgelopen jaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

a
1 mei 2022
Robert
1 mei 2022

Bezorging prima als altijd, helaas mijn half om half , kip/gehakt pizza, karig belegd naar mijn idee. De paesana was prima.

Patricia
29 april 2022
C.R. Kooistra
29 april 2022
Henk
28 april 2022

Precies op tijd , heerlijke knapperige pizza

M Dijkstra
28 april 2022

Heerlijke pizza's We hebben weer genoten!

Ray
28 april 2022

Snelle levering, zelfs op Koningsdag en de kwaliteit weer perfect! Altijd blij met de pizza. Quattro Stagioni zeker een aanrader. Aardige bezorger ook. Tot de volgende bestelling

Eric
27 april 2022

Keurig op tijd bezorgd. Eten zoals altijd erg lekker en goed op temperatuur.

Arnold van Zanten
27 april 2022

Pizza was lekker en zat mooi droog in de doos. Ik vond m wat aan de kleine kant, tenminste als je prijs/kwaliteit/kwantiteit vergelijkt.

Dennis Melein
27 april 2022

Was weer erg lekker en mooi op tijd bezorgd

Benny
19 april 2022
Rene
14 april 2022

Top!

Scheper
13 april 2022

Het vlees was er droog en hard. Jammer ben dat niet gewend van jullie, heb het dan ook na een aantal hapjes weg gegooid.

Riet en Ben Gleis
12 april 2022

De pizza was deze keer aan de droge kant. De bezorging was prima op tijd maar de aflevering kon wel iets vriendelijker. Eet smelijk wensen bijv. wat meestal ook wel gebeurt.

Marian
11 april 2022

Eten was heerlijk. En goed warm. Op tijd bezorgd, top. Alleen de bezorger had een baaldag denk ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
10 april 2022
Benny
10 april 2022
Harry
6 april 2022

Altijd goed...nooit geen klachten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
5 april 2022
Riet en Ben Gleis
3 april 2022

We hadden gesneden gevraagd en de pizza was niet gesneden. Het Turkse brood was erg zwart gebakken en het vlees was al koud. Deze keer dus minder tevreden over de uitvoering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
3 april 2022

Vlot, en goed :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Faber
3 april 2022

Sorry , maar de patat was zo koud dat het eerst in de airfryer moest , ook het broodje kebab was lauw .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
3 april 2022
Van der Wijk
2 april 2022

Pizza kwam binnen op aangeven tijd

anoniem
1 april 2022
Harry
28 maart 2022

Top...👍...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

piet jager
16 maart 2022
t
15 maart 2022
Paula
13 maart 2022

Mooi op tijd. Echt goed warm en heerlijk!

Thijs
12 maart 2022

Pizza smaakte weer zoals het hoort! Geweldig!

Betty
11 maart 2022
Henk
10 maart 2022

Heerlijke pizza

Riet en Ben Gleis
8 maart 2022

Heerlijk gegeten, waren alleen vergeten te vragen om de pizza's te snijden. Kan dat niet standaard bij onze naam genoteerd worden? Inmiddels zijn we toch wel vaste klant.

Wessel
7 maart 2022

sneller geleverd dan de verwachte tijd, en de pizza's waren nog heet, vriendelijke bezorger en de pizza's zijn zeer smaakvol, met goede ingredienten.

Joey
5 maart 2022

Familie pizza carbonara speciaal afgehaald. Vriendelijke mensen. Snel klaar. En super lekker gegeten. Een aanrader!

Geke Hoekema
4 maart 2022
Van der woude
4 maart 2022

Zoals altijd weer een heerlijke pizza!!

VAN DER LECQ
3 maart 2022
Scheper
3 maart 2022

Was heerlijk, alleen jammer dat je bij een big shoarma zo weinig saus krijgt. Maar voor de rest verrukkelijk

RV
2 maart 2022

Alweer erg lekker, en op tijd bezorgt.

Betty
1 maart 2022

Was weer helemaal prima

Hamstra-Hindriks
27 februari 2022

Super service....had ipv Turks brood een Pitabroodje gevraagd en ook gekregen....top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
26 februari 2022

Heerlijke pizza’s, krokante bodem en korst. Snel bezorgd en nog heel warm.

Dennis
26 februari 2022
Benny
25 februari 2022
C.R. Kooistra
23 februari 2022
Sjoerd
22 februari 2022

Dit keer was de pizza NIET verbrand, en zat er WEL knoflooksaus bij de shoarmapizza, maar dat was meer soep dan saus. Jammer, want dit was in het verleden stukken beter allemaal.

Faber
21 februari 2022

Pizza was niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
19 februari 2022

Alles perfect

Staalstra
18 februari 2022

Pizza smaakt heerlijk. Niet altijd even warm, maar verder prima.

Riet en Ben Gleis
18 februari 2022

zoals altijd uitstekend!

Henk
17 februari 2022

Heerlijk gegeten , ga zo door 😀

Henk
15 februari 2022

Lekkere versgebakken knapperige pizza

sonja de vries
14 februari 2022
M Dijkstra
12 februari 2022

We hebben genoten van de pizza's wat waren ze heerlijk👌🏻 en op de afgesproken tijd bezorgd. Ik raad iedereen deze pizzaria aan

Dennis
12 februari 2022
Bert van der Lecq
10 februari 2022

Mag wat warmer

Henk
9 februari 2022

Helemaal top

Sietse
9 februari 2022
Kees
9 februari 2022
Henk
8 februari 2022
Sijtsma
7 februari 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benny
7 februari 2022

Keurig binnen het half uur met de express optie. Pizzabodem was echter niet helemaal afgebakken. Smaakte er niet heel veel minder om gelukkig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RV
1 februari 2022

Pizza prima. Heerlijk en goed belegd.

Riemersma
31 januari 2022
Mulder
31 januari 2022
Planting
28 januari 2022

1 kleine en 1 grote pizza besteld. Ik wist natuurlijk de prijs omdat ik online heb besteld. We vonden de prijs 30.50 te duur voor wat we hebben gekregen.

Henk
26 januari 2022

Heerlijke shoarma, lekker warm , precies op tijd

Benny
25 januari 2022

Heerlijke shoarma pizza. Vers en knapperige bodem.

Henk
24 januari 2022

Precies op tijd en heerlijk warm en knapperig

Hamstra-Hindriks
22 januari 2022
Dennis Melein
22 januari 2022

Was weer lekker en mooi op tijd bezorgd

René
20 januari 2022

Fijne bezorging op tijdstip wat we hadden gevraagd. Pizza was heerlijk alleen niet heel er warm meer.....

Cathy Keizer Aarts
20 januari 2022

Bezorging was goed,eten lekker,maar 1/2 bakjes met spagetti voor € 10,00 is wel prijzig.

Piet Jager
19 januari 2022

prima ook de patat dit keer klasse

E
19 januari 2022

Prima hoor

Berendsen
17 januari 2022

Er zat deze keer teveel tomatensaus op, de smaken van de overige ingrediënten vielen in het niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
16 januari 2022

Het was weer lekker bedankt

J
15 januari 2022
Robert V.
15 januari 2022

Maar 3 sterren dit keer. Dit omdat 1 vd 3 bestelde pizza’s waarschijnlijk te lang in de oven geweest is. Dit omdat de pizza aangebrand (zwarte rand) en droog was, daardoor volgens mij, was de pizza (frutti di mare speciaal) droog als gort en ook smakeloos. De andere 2 waren prima ! Andere bestelling ook altijd prima. Amigo is gewoon wel ‘n aanrader.

Beet van der Lecq
12 januari 2022

Koude pizza. Zelf weer in de oven moeten doen.

Dennis
11 januari 2022

Eten was prima. Extra pitah broodje zat er helaas niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra van wieren
6 januari 2022

Mooi snel en lekker warm bezorgd

.......
4 januari 2022
Riet en Ben Gleis
3 januari 2022

zoals altijd weer heerlijk!

Ricardo
1 januari 2021

super snel bezorgd, 2x saus ook prima!

Joustra
1 januari 2021

De pizza was erg lekker en snelle bezorging.

Bert van der Lecq
30 december 2021

Weer top

Jannie visser
30 december 2021

De pizza s waren heerlijk, op tijd geleverd, dus de 🍕🍕 waren heerlijk warm Zal zeker hier weer bestellen

C.R. Kooistra
30 december 2021
Ricardo
29 december 2021

was weer prima, desondanks drukte alsnog snel bezorgd!

Anet
28 december 2021

Nvt

Anoniem
24 december 2021

Familiepizza besteld, erg groot en erg lekker. Krokant, maar niet te. Aardige bezorging, dus helemaal top!

Van der Lecq
23 december 2021

Top als altijd

C.R. Kooistra
23 december 2021
Dennis
19 december 2021
Ricardo
18 december 2021

prima broodje dönner, snel. geleverd!

Irus Westerhuis
18 december 2021

Moest bezorgd worden in Franeker. Was nu super heet. Echt top

Dennis Melein
17 december 2021

Lekker / warm en op tijd bezorgd.

Betty
13 december 2021
Benny
11 december 2021
Dennis
11 december 2021

Lekker en op telefonisch verzoek eerder geleverd

Dijkstra
10 december 2021

Goede pizza de bodem waas een beetje te dun maar kwa smaak dikke voldoende

Robert V.
6 december 2021

Heerlijk weer. Had voor mezelf ‘n kipshoarma besteld, erg lekker hoor !!, en voldoende. Bezorger erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bastiaan
3 december 2021

Erg lekker, dank weer!

John
3 december 2021

Deeg niet gaar, vulling pizza compact en alles was niet smakelijk. Lag zwaar op de maag. En pizza was lauw.

Bert van der Lecq
2 december 2021
C.R. Kooistra
30 november 2021
Dam
28 november 2021

Gewoon lekker eten…..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis Melein
28 november 2021

Calzone pizza's waren lekker en niet verbrand, maar helaas niet erg warm :(

Benny
28 november 2021
Ab Stuiver
24 november 2021

Lekkere Pizza's, en een goede service

E.
23 november 2021

Super klaargemaakt en had een vraag, dat wordt gewoon meteen geregeld. Ruim binnen bezorgtijd. Geweldig!! Bedankt!!

Ageeth
21 november 2021

Pizza besteld voor 18.00 uur. Keurig mailtje dat het later wordt (18.15 uur) staat de bezorger om 16.30 uur op de stoep??? Terwijl op de bon de juiste bezorgtijd staat. Dan gaat er iets niet helemaal goed geloof ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hamstra
20 november 2021

Het was erg weinig....het bakje was niet vol...verder was alles prima en smaakte heerlijk

TIL
15 november 2021

Lieve bezorgster!

Riet en Ben Gleis
15 november 2021

weer lekker gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
14 november 2021
Marije
11 november 2021

Bezorging was wat later dan aangevraagd. Ook kregen we de sauzen en drankje er niet direct bij. Zelf naar bezorger gegaan en gaf het ons toen pas.

anoniem
7 november 2021
Benny Bottema
7 november 2021
Rick
6 november 2021
Angela Tjepkema
1 november 2021

De bezorger was netjes op tijd. Alleen eten was heel erg koud. De patat hebben we zo weggedaan en het kebabsvlees was ook koud. 20 euro betaald voor eten waar we dit keer niet van konden genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
31 oktober 2021

Helaas calzone speciale zwart op 1 plek.

Hamstra
30 oktober 2021
Dalstra
27 oktober 2021

Altijd lekker en warm

Tineke
27 oktober 2021

Top.

Riet en Ben Gleis
25 oktober 2021

We kunnen wel aan de gang blijven! We kiezen niet voor niets iedere keer voor jullie! Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
24 oktober 2021
Jens
21 oktober 2021

Binnen de aangegeven tijd geleverd. Smaakte goed.

Piet Jager
19 oktober 2021

vriendelijke bezorger top

S.Kramer
18 oktober 2021

Bestel een pizza Carbonara speciale, als opmerking: zonder rosbief, graag spek i.p.v rosbief. Nee hoor geen spek krijgen ipv rosbief krijgen. En dat was niet de enige keer. Heel jammer hoor Amigo

Robèrt de Wit
17 oktober 2021

60 x 40 cm Pizza Luciano ondanks bestelling op zondagavond laat, toch snel geleverd. Warm, rijkelijk belegd en prima van smaak!

Kerssies
15 oktober 2021

Genoten van mijn pizza

A
9 oktober 2021
esmeralda
8 oktober 2021

De bezorger was er een half uur eerder dan verwacht. De calzone zat vol vlees en echt goed gevuld. 2 bakjes knoflooksaus erbij. Echt een top service.

Postma
5 oktober 2021

Heerlijke pizza’s, schoon op!

Willy
3 oktober 2021
Dennis
2 oktober 2021

Was weer erg lekker

Wilko
1 oktober 2021

Vriendelijke en super snelle bezorging, heerlijke pizza!

Hoekstra
1 oktober 2021

Heerlijke pizza’s

A
29 september 2021

Pizza was in erg grote stukken gesneden, vorige keer toen we hadden besteld waren de stukjes kleiner gesneden. Ook was de pizza niet erg warm.

de Haan
29 september 2021

Pizza was heerlijk maar niet meer heel warm. Eerder lauw

C.R. Kooistra
28 september 2021
Anomiem
25 september 2021

De pizza was lekker, maar het duurde wel 1,5 uur. De bezorging was wat vreemd, geen begroeting het werd gewoon gegeven en weg was de man.

Nina
25 september 2021

Duurde veel te lang, 2 uren. Geen lekkere pizza. Blikje cola was warm

E.
25 september 2021
Albert Volders
23 september 2021

De bodem kon beter doorbakken zijn geweest, verder prima

Nynke
23 september 2021

De santa lucia speciaal, daar smullen we regelmatig van samen met mijn moeder van 94 jaar. Bezorging is ook altijd keurig op tijd.

Sietse
20 september 2021
Dennis
18 september 2021

Was weer lekker en goed bezorgd. Was vergeten om er iets bij te bestellen en is ook goed gekomen 👍

Piet Jager
15 september 2021
Riet en Ben Gleis
14 september 2021

als vanouds prima, echter een minpuntje: we hadden gevraagd om de pizza gesneden te krijgen, niet dus.

Paula Woudstra
13 september 2021

Heerlijke pizza! Bezorgd op het gevraagde tijdstip. Lekker warm! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
12 september 2021

De pizza was deze keer erg slecht belegd. Rosbief leek wel vergeten te zijn, minimaal champignons en om de extra bestelde ansjovis moesten we zoeken.

Arp Feitsma
9 september 2021

Shoarma was prima maar de laatste leveringen is de patat een stuk slechter dan voorheen. Eerder wilden onze kinderen altijd de patat van Amigo maar het is nu een slappe hap. Lijkt wel alsof het net 2 tellen in oud vet heeft gezeten.

Patricia
6 september 2021
Dennis
6 september 2021

Margarita pizza voortreffelijk. Salami pizza iets minder. En bezorging duurde bijna anderhalf uur. Maar was ook zondagavond, maar toch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
3 september 2021
C.R. Kooistra
29 augustus 2021
Anoniem
27 augustus 2021
Jolanda Houthuis
26 augustus 2021

Wederom weer smakelijk gegeten.

Pizza
22 augustus 2021

Was erg lekker, vooral handig dat de pizza al gesneden was.

Fernando
21 augustus 2021

Snel en goed

Lynn outjes
17 augustus 2021

De patat was lauw. Daar werd ik niet blij van De shoarma was lekker

Marjolijn
17 augustus 2021

Pizza was al behoorlijk afgekoeld toen hij aankwam, en de bestelde extra ansjovis op één van de pizza's ontbrak. De kapsalon was wel lekker, en de bezorger was erg vriendelijk!

amoniem
17 augustus 2021

Lasagna was prima op temperatuur, pizza's mogen wel warmer

Riet en Ben Gleis
15 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten. Vergeet alleen vaak om gesneden te vragen. Kan dat er niet standaard bij horen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
14 augustus 2021
Sandra
11 augustus 2021

Lekkere pizza. Alleen jammer dat je via thuisbezorgd.nl wel de optie extra ananas kan tievoegen en via de Amigo app niet. Ik heb het nu in de opmerkibgen geschreven en er zat nu voldoende ananas op gelukkig. Erg lekker weer, exact op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger

Safiera
10 augustus 2021

Complimenten met de snelle bezorging, pizza was ook heerlijk!

Friso
8 augustus 2021
Yent Kooistra
8 augustus 2021

zoals altijd goede prijs-kwaliteit verhouding

Henk
7 augustus 2021

Lekker en op tijd bezorgd.

Robert
7 augustus 2021

Heb het idee dat er een andere kok is ?? Vind het beleg niet meer zo goed, had oa extra zalm besteld, was weinig van te zien en proeven. We hebben wel beter gehad. Andere keren vaak oké.

Sarah
7 augustus 2021

Precies op tijd, altijd lekker en was weer naar tevredenheid

Molen
7 augustus 2021

Top , warm smaakvol op tijd

Gea Hoekstra
6 augustus 2021

Pizza s waren heerlijk en mooi op tijd geleverd

van der Lecq
5 augustus 2021
S.Wouda
3 augustus 2021
Tineke
31 juli 2021

Was weer top.

An
30 juli 2021
Gerda de Graaf
29 juli 2021

Heerlijke pizza’s. Mooi formaat snel geleverd !

C.R. Kooistra
29 juli 2021
Jeltine
28 juli 2021

Te vet

Aleida Jager
27 juli 2021

Gevraagd om de groente apart van de shoarma te doen, helaas weer sla in mijn shoarma. De bezorger mag wel iets vriendelijker zijn

Sara
27 juli 2021

Het was lekker, alles is goed 👍

.
26 juli 2021
Esther Efde-Visser
25 juli 2021

Het is altijd goed, alleen vandaag even niet. Duidelijk in de opmerking zonder ui!!! Vervolgens een halve pizza weggegooid, omdat er heel veel uien op zaten🤔.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AF
25 juli 2021
Thijs
23 juli 2021

Bezorger was wel erg afstandelijk. Eten was prima

Astrid
22 juli 2021

Pizza was heerlijk!

Michel
21 juli 2021

Prima pizza en snelle bezorging.👍

Ilse
21 juli 2021

Helaas dit keer minder enthousiast over de party pizza. Op de ene helft zaten maar 2 a 3 stukjes sompige champignon en geen rosbief te bekennen. De gehele pizza was droog en had te lang in de oven gezeten. Jammer.

Betty
19 juli 2021

Patat vergeten bij de bestelling maar werd supersnel nabezorgd 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feitsma
18 juli 2021

Alles was weer perfect .Bezorging was eerder dan verwachte tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
18 juli 2021
Dennis
17 juli 2021
B. van der lecq
15 juli 2021

Top

Robert V.
13 juli 2021

Bezorging prima, pizza Paesana vond m’n vrouw lekker !! Ik had zelf ‘n half om half pizza kip en kipshoarma. Had iets meer beleg op gemogen. Wat erop zat smaakte prima, evenals de bodem.

Ben Gleis
12 juli 2021

Wij bestellen al jaren onze pizza's e.d. bij jullie. Ditmaal waren we teleurgesteld. De bestelling kwam een half uur later (dan hadden we een telef. verwacht) en de frites en de schnitzels waren erg lauw. Ook de salade was een en al harde brok. Deze keer dus geen succes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 juli 2021

Aangegeven pizza graag snijden maar niet gebeurd helaas. Verder wel een heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

STeef
12 juli 2021
A.H. van Stralen
11 juli 2021
Zoethout
9 juli 2021

Picobello Pizza’s kok. Ze waren weer verrukkelijk⛱☀️

Tineke
7 juli 2021

Had gevraagd om een smeuïge pizza omdat we de laatste tijd gort droge bezorgd kregen en ze hebben er gehoor aan gegeven. Was weer top als vanouds. Bedankt.

Piet Jager
6 juli 2021

top

Ann
5 juli 2021

Pizza’s van jullie zijn altijd lekker, helaas vanavond van mindere kwaliteit Minder smaak en niet vers zo leek het

Betty
5 juli 2021
Benny Bottema
2 juli 2021
Bert van der Lecq
1 juli 2021

Top zoals altijd

d
1 juli 2021
Robert Visser
28 juni 2021

Op de avond van Ned - Tsje. besteld rond 18.42 uur, qua tijd kon er 19.45 uur bezorgd worden !!, toch maar , zo snel als mogelijk ingevuld ;bezorging pas 21.30 uur. Kwam door voetbal werd er gezegd na eerste telefoontje, rond 20.15 uur van mij. Daarne nog paar keer gebeld na 21.00 uur, werd niet meer opgenomen. Erg slecht ! Gelukkig ken ik Amigo zo niet, maar dit was wel zwaar kl…. Volgende keer niet weer : zo snel als mogelijk bezorgen !!! Blijf hier bestellen, want kwaliteit is goed !, hoewel de pizza’s iets beter met beleg naar de randen toe mogen. Bezorger verontschuldigde zich verder netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Farid
27 juni 2021

Heel slecht. Duurt 3 uur tot de pizza gearriveerd is en tevens waren jullie telefonisch heel slecht te benaderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
26 juni 2021
Jeffrey
25 juni 2021

Beetje jammer dat het vlees zo droog en taai was en dit was de 2e keer dat ik aangaf dat de ui in blokjes wou in plaats van ringen (in verband met het spalk je van mijn vriendin) en dat je dit niet krijgt!

Henk
22 juni 2021

De bestelling kwam drie kwartier later dan aangegeven, terwijl dat al laat was. Daarnaast was de pizza lauw, op z'n best.

A.H. van Stralen
22 juni 2021

Helaas hebben wij bijna 2 uur op onze pizza moeten wachten. Het was lekker maar de lange wachttijd was echt niet normaal.

Brouwer
20 juni 2021

Doos was helemaal doorweekt. Er zou een gratis cola bij zitten, zat er niet bij. Zat ook geen knoflooksaus bij. Had zelfs nog om extra gevraagd ook biet gezien. Extra paprika gevraagd. Zaten wel 3stukjes op wat zelfs nog te weinig is voor het standaard. Al met al slechte ervaring. Beetje zonde voor €30,-

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
19 juni 2021
Ruben
19 juni 2021

Ik bestel met extra shoarma maar merk niet dat dat erop zit want is net zoveel als dat ik zonder extra bestel. Voor de rest ben ik te vreden altijd want hij smaakt altijd goed

Bert van der Lecq
17 juni 2021

Top

E.
16 juni 2021

Super, helemaal naar wens!

Piet Jager
16 juni 2021

top

Ben Gleis
14 juni 2021

al jaren onze favoriete pizzeria! wat wil je nog meer? heerlijk gegeten!

Betty
13 juni 2021

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
12 juni 2021

Lekkere pizza's

Trebor
12 juni 2021

Lekker weer, ietsje droog. Bezorging prima op tijd.

Hessel Bakker
12 juni 2021

Het was een top pizza. Erg van genoten. Niet vaak zo’n lekker pizza gehad. Topping er goed maar het deeg mocht wel iets dikker. Bezorging erg snel. De tijd zou 18:45 zijn maar was er 10 minuten eerder. Zeer aangenaam. Dankuwel voor uw lekkere pizza.

P.Jager
10 juni 2021

Top

Anoniem
8 juni 2021

Gewoon zo als altijd uitmuntend en heel snel bezorgd

André
5 juni 2021
Dennis
5 juni 2021
Betty
5 juni 2021

Was weer helemaal top

Johan
4 juni 2021

Heerlijk pizza niet vet en mooie droge bodem. Top

J.s.
4 juni 2021
Kramer
2 juni 2021

Beetje jammer ik bestel een pizza carbonara speciale zonder rosbief maar krijg niet de euro in mindering. Als ik wat extra bestel moet ik wel een euro bij betalen. Beetje jammer, heb al vaker besteld en ook dit zelfde aangeven. Helaas geen reactie. Maar op zoek naar een nieuwe pizzeria....................

Arriva
2 juni 2021

Top service! Overstap op leeuwarden en bezorging precies zoals afgesproken.

Myr
1 juni 2021

Top service!

Robèrt de Wit
31 mei 2021

Op tijd geleverd, vriendelijke bezorger. 60x40cm Luciano, prima belegd, warm en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SF
31 mei 2021
Wietske
29 mei 2021

Het was weer heerlijk!! We hebben er enorm van genoten.

Betty van der Velde
25 mei 2021
ano
25 mei 2021

Goede pizzas

anoniem
24 mei 2021
Jan de Vries
24 mei 2021
Sandra
23 mei 2021

Was goed warm en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. van der lecq
20 mei 2021

Pizza was koud Nog nooit gehad