Beoordelingen van Pizzeria Amigo Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Madzy
29 januari 2023

De kruidenboter was echt niet lekker… pizza was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

charef
29 januari 2023

30 min te laat droog pizza

Sjirk Hansma
28 januari 2023

Perfect geregeld

Riet en Ben Gleis
25 januari 2023

als vanouds weer prima!

C.R. Kooistra
25 januari 2023
Robert
23 januari 2023

Bezorging prima op tijd. Pizza’s ook goed, alleen pizzabeleg mocht deze keer wel iets beter verspreid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Faber
16 januari 2023

Normaal nooit een klacht . Nu echter vonden wij het broodje zeer vet . Ook was de smaak anders dan anders .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DvD
16 januari 2023

Was deze keer goed en nog heet. Heerlijke pizza gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 januari 2023
Hilda Iedema
9 januari 2023
Hillie Kooistra
3 januari 2023

Altijd top. Heerlijk eten

Kevin
2 januari 2023

Pizza was wel lekker, maar wel lauw warm. Hierdoor waren de laatste stukken koud.

Woude
1 januari 2022

Alles perfect geregeld

Robert V.
1 januari 2022

Zou om 18.30 uur bezorgd worden, maar in bevestigingmail staat 19.15 uur. Toch ff gebeld, werd goed opgelost.

Hanno Dijkstra
31 december 2022

Bestelling was er eerder dan verwacht.

Sandra
30 december 2022

Veel te laat bezorgt

Yvonne
30 december 2022

Eten was koud kaas was helemaal uitgehard

Marijke Paassen
29 december 2022

Het was heerlijk ... 2 maal 40x60 pizza gekocht.... Iedereen heeft gesmuld. Pizza goed op temperatuur, goed belegd en smaak heerlijk....

Dennis
28 december 2022
Betty
26 december 2022
Charef
25 december 2022

Eindelijk,pizza zoals ik wou. Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ster
25 december 2022

Prima!

R. Visser
24 december 2022

Bezorging goed. Pizza heerlijk als altijd. Had zelf ‘n spaghetti marinara, had iets meer vis in gemogen (wel voldoende mosselen overigens) maar verder prima.

J
18 december 2022
Maureen
15 december 2022

Pizza was koud, bezorgen duurde 1,5 uur. In de mail stond een uur. Hierdoor mijn afspraak moeten verzetten.

Nice
13 december 2022
J
13 december 2022

Zoals altijd een heerlijke verse pizza en goede bezorg service! 👌

Kapali Kommeren
12 december 2022

Bezorging was top en heel snel. Kwaliteit van de pizza was stabiel, had alleen meer verwacht. Qua cijfer 6.5! Prijs-kwaliteit verhouding dan wel weer een dikke 8, vandaar toch 4 sterren ipv 3!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.H. van Stralen
11 december 2022

Het smaakte weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

t Bakker
11 december 2022
Sietske Bakker
11 december 2022

We hadden spaghetti bolognese besteld maar kregen penne bolognese en macaroni Romeo en kregen spaghetti Romeo, echter was het des ondanks wel lekker en genoeg.

Marloes
8 december 2022

De pizza bodem was erg dun, erg hard en helaas niet lekker luchtig. Dit zijn we niet gewend. Erg jammer deze keer.

Robert
7 december 2022

AlWeer prima, voldoende/warm en op tijd

juckers
5 december 2022
C
5 december 2022
PETER Westerveld
4 december 2022

Lekkere piza

Lynn Outjes
2 december 2022
Erwin Schut
1 december 2022

Er bleken haren in de pizza te zitten Dan is de eetlust snel bedorven

D.
29 november 2022

Vlot bezorgd, superlekkere pizza.

Baukje
28 november 2022

Pizza was koud en taai , zeer weinig topping , Wij gaan hier niet weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Visser
24 november 2022

Wel weer erg lekker hoewel de bodem niet heel goed was en het extra beleg ; ik heb het idee dat dat er nooit op zit. Maar over algemeen weer lekker. Bezorging op tijd.

Piet
22 november 2022

De pizza was niet heel erg warm meer toe deze werd bezorgd. Hadden drie pizza's 2 kleine en 1 grote en deze klopte niet met de bestelling. Door de honger toch opgegeten. Was lekker, dat wel. Hoop de volgende bestelling de juiste te krijgen. Bezorging was mooi op tijd.

Martin Tamminga
21 november 2022

Precies op tijd en als altijd heerlijk en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Wouda
20 november 2022
Karin
20 november 2022

Op tijd bezorgd.

Liz
18 november 2022

3 x pizza, 1 × kapsalon werden lekker warm bezorgd. Supersnel met een half uur stond de vriendelijke bezorger voor onze deur.

Ray
15 november 2022
Jo
15 november 2022

Was de eersre keer dat we hier besteld hebben. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RAVINDER
2 november 2022
Betty
31 oktober 2022
Mat
31 oktober 2022

Niks

Germ
31 oktober 2022
Tineke
26 oktober 2022

Altijd geef ik 5 sterren. Heb vrijwel nooit problemen qua kwaliteit. Toch moet ik eerlijk zijn dat ik de kwaliteit dit keer tekort vond schieten. Alsof t met haast klaar gemaakt was. Kan een keer gebeuren natuurlijk. Hoop volgende keer weer als vanouds top. Dus bij deze.

Marcel
25 oktober 2022

Geen feedback via mail. Eten was al lauw, terwijl de afstand met fiets 5 Minuten is….. was ik zo niet gewend van eerdere bestellingen

Tweetylwd
19 oktober 2022

Snelle bezorging😃

Gerard
18 oktober 2022
Bianca
17 oktober 2022

Snelle bezorging, goed warm en heerlijk eten

Karin
17 oktober 2022

Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. De bestelling was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hilbert
16 oktober 2022
Tineke
14 oktober 2022
A
13 oktober 2022
Martin Tamminga
8 oktober 2022

Door drukte iets later bezorgd. Fantastisch dat er persoonlijk gebeld is met excuus dat de bezorging 15 minuten later was.

Rinse
8 oktober 2022

Snel en warm bezorgd

Karin
3 oktober 2022

Op tijd bezorgd en de bestelling was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
2 oktober 2022
Betty
29 september 2022
Gerard
29 september 2022

Was weer goed.

Iris
19 september 2022

Normaal gesproken zijn we altijd erg tevreden over de pizza's van Amigo. Helaas hadden we deze keer een pizza waarvan de onderkant vooral in het midden zwart was, en de topping relatief droog. We hebben dan ook veel weggegooid. Zijn we niet gewend van Amigo. Normaal zijn we altijd enorm tevreden over de pizza's. De volgende keer zullen we wel nog een keer bij Amigo bestellen, vooral omdat we denken/hopen dat het niet een structureel iets is. Mocht het de volgende keer weer tegenvallen dan zullen we opzoek gaan naar een andere pizzaria die thuisbezorgd.

Hanno Dijkstra
16 september 2022

De pizza kwam een kwartier eerder dan de geschatte tijd, helemaal perfect! Pizza is heerlijk en leuke bezorger.

Lekker etertje
14 september 2022

Alweer heel erg lekker, goed warm, voldoende belegd en bezorging ook weer oké.

Silvia
13 september 2022

Lekkere pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
10 september 2022

Gewoon weer top.

C.R. Kooistra
6 september 2022
Y.Messchendorp
4 september 2022

Prima pizza,s! Pas wel op voor te veel kaas. Kaas maakt soms dat alles hetzelfde smaakt.Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
2 september 2022

Top

KH
1 september 2022

Kwaliteit is naar verwachting. 'Top! Besteld voor 18:15, bevestiging bezorging 18:30 en feitelijke bezorging om 18:06. Helaas was het bezoek nog niet gearriveerd dus stond het eten 'te wachten

Patricia
29 augustus 2022
CT
27 augustus 2022

Lekker gegeten, op tijd bezorgt 👍🏻

Gerard
27 augustus 2022

Gewoonweg weer okay!

E. Van Der Schoot
27 augustus 2022

Lekkere pizza's. De salade (sla) had wat verser gemogen. Verder tevreden klanten!

S Hau
24 augustus 2022

Super service, snel gebracht, lekker gegeten.

Benny Bottema
23 augustus 2022

Jaaa, we zijn verhuisd naar nieuwbouw locatie en ze konden het niet vinden, hoor. Drie keer bellen, toen zelf met de auto tegemoet gereden, Amigo's auto nog even meegeholpen uit de sloot te trekken. Pizza was nog steeds lekker! Altijd goed :D

Jordy
22 augustus 2022

Binnen 15 min bezorgd. Heerlijke pasta!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Vulperhorst
20 augustus 2022

Pizza’s hadden weinig smaak en deels verbrand. Jammer

Robert
20 augustus 2022
Dennis
19 augustus 2022

Was weer super lekker 👌

Tineke
19 augustus 2022

Geweldig weer. Top smaak. Mooi op tijd geleverd.

C.R. Kooistra
19 augustus 2022
Rico
17 augustus 2022

Het eten is altijd lekker en vers. De saus die de vorige keer miste is er de eerst volgende keer wel bij gedaan. Bedankt voor de service.

Jellie Venema
16 augustus 2022

De bezorgtijd was bijna een half uur later dan dat er gepland was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Faber
13 augustus 2022

Misschien de volgende keer voor 2 broodjes kebab, ook voor 2 broodjes een bakje rode en knoflook sauce

Patricia
8 augustus 2022
A.H. van Stralen
6 augustus 2022

De pizza's smaakten weer heerlijk.

Tineke
4 augustus 2022

Was erg lekker. Zeker nog een keer bestellen.

Henk
1 augustus 2022

Heerlijke pizza

Rico
1 augustus 2022

Drinken vergeten, maar rest van de bestelling dik in orde. Volgende keer zou het opgelost worden en daar heb ik alle vertrouwen in. Bedankt nogmaals 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benny
1 augustus 2022
Dennis
31 juli 2022
C.R. Kooistra
30 juli 2022
Henk
28 juli 2022

Prima pizza

Betty
27 juli 2022

Eten was prima, werd alleen uur te vroeg bezorgd, voortaan even op letten graag

anoniem
27 juli 2022
Riet en Ben Gleis
27 juli 2022

alles was weer prima! Kunnen de blikjes coca cola ook in zero?

Arie
26 juli 2022

ruim binnen beloofde tijd en prima kwaliteit

Johan v
25 juli 2022
Robèrt
25 juli 2022

Zondagavond laat besteld, super snel geleverd. Amigo special 60x40cm. Zeer goed en royaal belegd, goede smaak! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert V.
24 juli 2022

Weer helemaal op gegaan, lekker hoor. Bezorging ook goed

anoniem
20 juli 2022
Riet en Ben Gleis
16 juli 2022

ondanks ons verzoek waren de pizza's niet gesneden

Hamstra
14 juli 2022
Henk
12 juli 2022

De shoarma was niet vers van de grill maar opgewarmd, niet smakelijk, de kwaliteit gaat achteruit van pizza en shoarma .... erg jammer

C.R. Kooistra
12 juli 2022
Henk
11 juli 2022

Volgens mij was de pizza bodem niet gaar , was melig van smaak

Betty
11 juli 2022
Dennis
8 juli 2022
Doeke
8 juli 2022
C.R. Kooistra
8 juli 2022
Sv
5 juli 2022
Agnes
30 juni 2022
Cynthia 6
27 juni 2022

Super lekker veel ingrediënten nog lekker warm snelle bezorging alleen een beetje jammer dat je hem zelf nog moest snijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert V.
27 juni 2022

Gewoon weer erg lekker en voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
27 juni 2022
C.R. Kooistra
25 juni 2022
RH
24 juni 2022

Helemaal top

piet jager
24 juni 2022

geen saus en groente

Riet en Ben Gleis
22 juni 2022

De extra zalm die we op de pizza hadden gevraagd hebben we niet kunnen proeven.

Veldman
21 juni 2022

Altijd perfect!!

anoniem
18 juni 2022
Patricia
16 juni 2022
Smink
16 juni 2022

Gewoon alles goed. Top.

Arp Feitsma
12 juni 2022

Beetje jammer dat er van de 3 porties döner maar eentje was geleverd met de sauzen. Moest ik me toch weer behelpen met de eigen voorraad welke minder lekker is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
12 juni 2022

Was weer erg lekker

Piet
12 juni 2022

Smaakte weer super !!!!!

piet jager
10 juni 2022

de pizza was uitstekend,de shoarma ook alleen de patat was week niet goed gebakken. jammer je betaald er wel voor..volgende x beter

C.R. Kooistra
8 juni 2022
Rudwina
7 juni 2022
Esjes
7 juni 2022

Goed op tijd én warm bezorgd,vriendelijke bezorger.

anoniem
7 juni 2022
CT
5 juni 2022

Vanavond besteld, eten was prima wel 1uur en 50 min gewacht voordat het bezorgt werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
5 juni 2022
Dennis
5 juni 2022

Was erg lekker kon alleen nog iets warmer.

JS
4 juni 2022
ar bosna
4 juni 2022

vlot op tijd bezorgt, aardige bezorger.

Janneke Taekema
4 juni 2022

Heerlijke pizza, rijk gevuld. Alleen de gratis drinken die erbij zou zitten nooit gekregen. Als je iets beloofd moet je het wel nakomen.

C.R. Kooistra
4 juni 2022
Rs
4 juni 2022

Smaak van de pizza was op zich wel goed. Alleen de randen waren zwart. En heb 15 euro betaald ervoor maar dat zag ik er niet in terug. Veel en veel te duur. Hooguit 10 euro waard.

Sander
3 juni 2022
Bert van der Lecq
2 juni 2022

Prima pizza maar KOUD!!!!!

Pizza
2 juni 2022

Ik vond hem heerlijk maar mijn vriend niet

van Stralen
28 mei 2022

Mooi snel bezorgd, vriendelijke bezorger en het smaakte weer heerlijk.

Kim Verhoef
27 mei 2022

Eten was goed en erg vlot bezorgd!

Dennis
27 mei 2022

Kapsalon was dit keer goed gevuld met kebab en smaakte lekker en pizza’s ook

Aleida
26 mei 2022

Pizza was bijna koud , en hier daar wat verbrande korst , geen blikje drinken. Lasagna was prima op temperatuur

Alex
25 mei 2022

Bij De varkens shoarma was gevraagd om deze even wat door te bakken, dit was helaas niet gebeurd. Verder was alles keurig en goed! 20 minuten eerder bezorgd dan was aangegeven!! Helaas werkt het bestellen via de amigo app niet! Maar lukte het via de gewone website wel. Zeer goed eten! Zeker een aanrader!

E
25 mei 2022

Jammer dat het vrij lang doorgebroken is. Dan is de kaas heel droog. Bij een Margarita niet handig.

Kelly
24 mei 2022
Robert
24 mei 2022

Gewoon weer erg lekkere en goedbelegde pizza’s. Bezorging ook prima.

Henk
23 mei 2022

Ik ben gebeld dat er een storing met de oven was geweest. Dat is prima. Broodje was slap .

Gerben Dijkstra
23 mei 2022
Paula
23 mei 2022

Lekker en goed warm. Kreeg een mailtje dat bezorging een half uur later zou worden, dan gevraagd. Maar werd uiteindelijk een kwartiertje later, dus dat was een meevaller. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sonja de vries
22 mei 2022

zeer goede bezorging was eerder dat hun aan gaven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.R. Kooistra
21 mei 2022
m
21 mei 2022
Benny
20 mei 2022
Bert van der Lecq
19 mei 2022

Was weer top

Riet en Ben Gleis
17 mei 2022

Als het niet zo goed was, zouden we niet telkens weer bij jullie bestellen!

Hanno Dijkstra
16 mei 2022

Perfect, niks op aan te merken

Marit
16 mei 2022

Haar gevonden in pizza, matige bodem. Prijs kwaliteit verhouding niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
15 mei 2022

Was weer lekker alleen helaas niet veel kebab in de kapsalon.

anoniem
13 mei 2022
Patrick
13 mei 2022

Wat opviel is dat de prijs per broodje shoarma omhoog is gegaan 1 euro. En er nu bezorgkosten in rekening worden gebracht.

Robert
12 mei 2022

Op tijd geleverd en was weer overheerlijk!

Bert van der Lecq
12 mei 2022
058
11 mei 2022
Tara
10 mei 2022

Pizza was heerlijk echter betaalde ik €2,- extra voor knoflooksaus en dan krijg je vervolgens maar 1 klein bakje wat amper over de helft van de pizza kan.

Spoorstaat
8 mei 2022
Dennis
7 mei 2022

Pizza was heerlijk. In de kapsalon zat erg weinig kebab.

Berdik
7 mei 2022

Om 1800 besteld en om 1945 geleverd. Bijna 2 uur moeten wachten op koude taaie frieten. De grote shoarma was zeer klein en de pizza was heel erg zout. Helaas de laatste keer dat ik hier heb besteld.

Benny Bottema
2 mei 2022

Nou, hij is weer eens anders bereid dan de andere keren, alsof ze steeds een andere pizzabakker hebben. Echter, hij was super goed! De beste die ik heb gehad het afgelopen jaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

a
1 mei 2022
Robert
1 mei 2022

Bezorging prima als altijd, helaas mijn half om half , kip/gehakt pizza, karig belegd naar mijn idee. De paesana was prima.

Patricia
29 april 2022
C.R. Kooistra
29 april 2022
Henk
28 april 2022

Precies op tijd , heerlijke knapperige pizza

M Dijkstra
28 april 2022

Heerlijke pizza's We hebben weer genoten!

Ray
28 april 2022

Snelle levering, zelfs op Koningsdag en de kwaliteit weer perfect! Altijd blij met de pizza. Quattro Stagioni zeker een aanrader. Aardige bezorger ook. Tot de volgende bestelling

Eric
27 april 2022

Keurig op tijd bezorgd. Eten zoals altijd erg lekker en goed op temperatuur.

Arnold van Zanten
27 april 2022

Pizza was lekker en zat mooi droog in de doos. Ik vond m wat aan de kleine kant, tenminste als je prijs/kwaliteit/kwantiteit vergelijkt.

Dennis Melein
27 april 2022

Was weer erg lekker en mooi op tijd bezorgd

Benny
19 april 2022
Rene
14 april 2022

Top!

Scheper
13 april 2022

Het vlees was er droog en hard. Jammer ben dat niet gewend van jullie, heb het dan ook na een aantal hapjes weg gegooid.

Riet en Ben Gleis
12 april 2022

De pizza was deze keer aan de droge kant. De bezorging was prima op tijd maar de aflevering kon wel iets vriendelijker. Eet smelijk wensen bijv. wat meestal ook wel gebeurt.

Marian
11 april 2022

Eten was heerlijk. En goed warm. Op tijd bezorgd, top. Alleen de bezorger had een baaldag denk ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
10 april 2022
Benny
10 april 2022
Harry
6 april 2022

Altijd goed...nooit geen klachten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
5 april 2022
Riet en Ben Gleis
3 april 2022

We hadden gesneden gevraagd en de pizza was niet gesneden. Het Turkse brood was erg zwart gebakken en het vlees was al koud. Deze keer dus minder tevreden over de uitvoering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
3 april 2022

Vlot, en goed :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Faber
3 april 2022

Sorry , maar de patat was zo koud dat het eerst in de airfryer moest , ook het broodje kebab was lauw .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
3 april 2022
Van der Wijk
2 april 2022

Pizza kwam binnen op aangeven tijd

anoniem
1 april 2022
Harry
28 maart 2022

Top...👍...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

piet jager
16 maart 2022
t
15 maart 2022
Paula
13 maart 2022

Mooi op tijd. Echt goed warm en heerlijk!

Thijs
12 maart 2022

Pizza smaakte weer zoals het hoort! Geweldig!

Betty
11 maart 2022
Henk
10 maart 2022

Heerlijke pizza

Riet en Ben Gleis
8 maart 2022

Heerlijk gegeten, waren alleen vergeten te vragen om de pizza's te snijden. Kan dat niet standaard bij onze naam genoteerd worden? Inmiddels zijn we toch wel vaste klant.

Wessel
7 maart 2022

sneller geleverd dan de verwachte tijd, en de pizza's waren nog heet, vriendelijke bezorger en de pizza's zijn zeer smaakvol, met goede ingredienten.

Joey
5 maart 2022

Familie pizza carbonara speciaal afgehaald. Vriendelijke mensen. Snel klaar. En super lekker gegeten. Een aanrader!

Geke Hoekema
4 maart 2022
Van der woude
4 maart 2022

Zoals altijd weer een heerlijke pizza!!

VAN DER LECQ
3 maart 2022
Scheper
3 maart 2022

Was heerlijk, alleen jammer dat je bij een big shoarma zo weinig saus krijgt. Maar voor de rest verrukkelijk

RV
2 maart 2022

Alweer erg lekker, en op tijd bezorgt.

Betty
1 maart 2022

Was weer helemaal prima

Hamstra-Hindriks
27 februari 2022

Super service....had ipv Turks brood een Pitabroodje gevraagd en ook gekregen....top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
26 februari 2022

Heerlijke pizza’s, krokante bodem en korst. Snel bezorgd en nog heel warm.

Dennis
26 februari 2022
Benny
25 februari 2022
C.R. Kooistra
23 februari 2022
Faber
21 februari 2022

Pizza was niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
19 februari 2022

Alles perfect

Staalstra
18 februari 2022

Pizza smaakt heerlijk. Niet altijd even warm, maar verder prima.

Riet en Ben Gleis
18 februari 2022

zoals altijd uitstekend!

Henk
17 februari 2022

Heerlijk gegeten , ga zo door 😀

Henk
15 februari 2022

Lekkere versgebakken knapperige pizza

sonja de vries
14 februari 2022
M Dijkstra
12 februari 2022

We hebben genoten van de pizza's wat waren ze heerlijk👌🏻 en op de afgesproken tijd bezorgd. Ik raad iedereen deze pizzaria aan

Dennis
12 februari 2022
Bert van der Lecq
10 februari 2022

Mag wat warmer

Henk
9 februari 2022

Helemaal top

Sietse
9 februari 2022
Kees
9 februari 2022
Henk
8 februari 2022
Sijtsma
7 februari 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benny
7 februari 2022

Keurig binnen het half uur met de express optie. Pizzabodem was echter niet helemaal afgebakken. Smaakte er niet heel veel minder om gelukkig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RV
1 februari 2022

Pizza prima. Heerlijk en goed belegd.

Riemersma
31 januari 2022
Mulder
31 januari 2022
Planting
28 januari 2022

1 kleine en 1 grote pizza besteld. Ik wist natuurlijk de prijs omdat ik online heb besteld. We vonden de prijs 30.50 te duur voor wat we hebben gekregen.

Henk
26 januari 2022

Heerlijke shoarma, lekker warm , precies op tijd

Benny
25 januari 2022

Heerlijke shoarma pizza. Vers en knapperige bodem.

Henk
24 januari 2022

Precies op tijd en heerlijk warm en knapperig

Hamstra-Hindriks
22 januari 2022
Dennis Melein
22 januari 2022

Was weer lekker en mooi op tijd bezorgd

René
20 januari 2022

Fijne bezorging op tijdstip wat we hadden gevraagd. Pizza was heerlijk alleen niet heel er warm meer.....

Cathy Keizer Aarts
20 januari 2022

Bezorging was goed,eten lekker,maar 1/2 bakjes met spagetti voor € 10,00 is wel prijzig.

Piet Jager
19 januari 2022

prima ook de patat dit keer klasse

E
19 januari 2022

Prima hoor

Berendsen
17 januari 2022

Er zat deze keer teveel tomatensaus op, de smaken van de overige ingrediënten vielen in het niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
16 januari 2022

Het was weer lekker bedankt

J
15 januari 2022
Robert V.
15 januari 2022

Maar 3 sterren dit keer. Dit omdat 1 vd 3 bestelde pizza’s waarschijnlijk te lang in de oven geweest is. Dit omdat de pizza aangebrand (zwarte rand) en droog was, daardoor volgens mij, was de pizza (frutti di mare speciaal) droog als gort en ook smakeloos. De andere 2 waren prima ! Andere bestelling ook altijd prima. Amigo is gewoon wel ‘n aanrader.

Beet van der Lecq
12 januari 2022

Koude pizza. Zelf weer in de oven moeten doen.

Dennis
11 januari 2022

Eten was prima. Extra pitah broodje zat er helaas niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra van wieren
6 januari 2022

Mooi snel en lekker warm bezorgd

.......
4 januari 2022
Riet en Ben Gleis
3 januari 2022

zoals altijd weer heerlijk!

Ricardo
1 januari 2021

super snel bezorgd, 2x saus ook prima!

Joustra
1 januari 2021

De pizza was erg lekker en snelle bezorging.

Bert van der Lecq
30 december 2021

Weer top

Jannie visser
30 december 2021