Beoordelingen van Pizzeria Amigo Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Jens
21 oktober 2021

Binnen de aangegeven tijd geleverd. Smaakte goed.

Piet Jager
19 oktober 2021

vriendelijke bezorger top

S.Kramer
18 oktober 2021

Bestel een pizza Carbonara speciale, als opmerking: zonder rosbief, graag spek i.p.v rosbief. Nee hoor geen spek krijgen ipv rosbief krijgen. En dat was niet de enige keer. Heel jammer hoor Amigo

Robèrt de Wit
17 oktober 2021

60 x 40 cm Pizza Luciano ondanks bestelling op zondagavond laat, toch snel geleverd. Warm, rijkelijk belegd en prima van smaak!

Kerssies
15 oktober 2021

Genoten van mijn pizza

A
9 oktober 2021
esmeralda
8 oktober 2021

De bezorger was er een half uur eerder dan verwacht. De calzone zat vol vlees en echt goed gevuld. 2 bakjes knoflooksaus erbij. Echt een top service.

Postma
5 oktober 2021

Heerlijke pizza’s, schoon op!

Willy
3 oktober 2021
Willem
3 oktober 2021

Vandaag helaas slechte kwaliteit pizza. Iets wat ik niet verwachte, normaal is de kwaliteit goed maar helaas vandaag niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
2 oktober 2021

Was weer erg lekker

Wilko
1 oktober 2021

Vriendelijke en super snelle bezorging, heerlijke pizza!

Hoekstra
1 oktober 2021

Heerlijke pizza’s

A
29 september 2021

Pizza was in erg grote stukken gesneden, vorige keer toen we hadden besteld waren de stukjes kleiner gesneden. Ook was de pizza niet erg warm.

de Haan
29 september 2021

Pizza was heerlijk maar niet meer heel warm. Eerder lauw

C.R. Kooistra
28 september 2021
Anomiem
25 september 2021

De pizza was lekker, maar het duurde wel 1,5 uur. De bezorging was wat vreemd, geen begroeting het werd gewoon gegeven en weg was de man.

Nina
25 september 2021

Duurde veel te lang, 2 uren. Geen lekkere pizza. Blikje cola was warm

E.
25 september 2021
Albert Volders
23 september 2021

De bodem kon beter doorbakken zijn geweest, verder prima

Nynke
23 september 2021

De santa lucia speciaal, daar smullen we regelmatig van samen met mijn moeder van 94 jaar. Bezorging is ook altijd keurig op tijd.

Sietse
20 september 2021
Dennis
18 september 2021

Was weer lekker en goed bezorgd. Was vergeten om er iets bij te bestellen en is ook goed gekomen 👍

Piet Jager
15 september 2021
Riet en Ben Gleis
14 september 2021

als vanouds prima, echter een minpuntje: we hadden gevraagd om de pizza gesneden te krijgen, niet dus.

Paula Woudstra
13 september 2021

Heerlijke pizza! Bezorgd op het gevraagde tijdstip. Lekker warm! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
12 september 2021

De pizza was deze keer erg slecht belegd. Rosbief leek wel vergeten te zijn, minimaal champignons en om de extra bestelde ansjovis moesten we zoeken.

Arp Feitsma
9 september 2021

Shoarma was prima maar de laatste leveringen is de patat een stuk slechter dan voorheen. Eerder wilden onze kinderen altijd de patat van Amigo maar het is nu een slappe hap. Lijkt wel alsof het net 2 tellen in oud vet heeft gezeten.

Patricia
6 september 2021
Dennis
6 september 2021

Margarita pizza voortreffelijk. Salami pizza iets minder. En bezorging duurde bijna anderhalf uur. Maar was ook zondagavond, maar toch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
3 september 2021
C.R. Kooistra
29 augustus 2021
Anoniem
27 augustus 2021
Jolanda Houthuis
26 augustus 2021

Wederom weer smakelijk gegeten.

Pizza
22 augustus 2021

Was erg lekker, vooral handig dat de pizza al gesneden was.

Fernando
21 augustus 2021

Snel en goed

Lynn outjes
17 augustus 2021

De patat was lauw. Daar werd ik niet blij van De shoarma was lekker

Marjolijn
17 augustus 2021

Pizza was al behoorlijk afgekoeld toen hij aankwam, en de bestelde extra ansjovis op één van de pizza's ontbrak. De kapsalon was wel lekker, en de bezorger was erg vriendelijk!

amoniem
17 augustus 2021

Lasagna was prima op temperatuur, pizza's mogen wel warmer

Riet en Ben Gleis
15 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten. Vergeet alleen vaak om gesneden te vragen. Kan dat er niet standaard bij horen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
14 augustus 2021
Sandra
11 augustus 2021

Lekkere pizza. Alleen jammer dat je via thuisbezorgd.nl wel de optie extra ananas kan tievoegen en via de Amigo app niet. Ik heb het nu in de opmerkibgen geschreven en er zat nu voldoende ananas op gelukkig. Erg lekker weer, exact op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger

Safiera
10 augustus 2021

Complimenten met de snelle bezorging, pizza was ook heerlijk!

Friso
8 augustus 2021
Yent Kooistra
8 augustus 2021

zoals altijd goede prijs-kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
7 augustus 2021

Lekker en op tijd bezorgd.

Robert
7 augustus 2021

Heb het idee dat er een andere kok is ?? Vind het beleg niet meer zo goed, had oa extra zalm besteld, was weinig van te zien en proeven. We hebben wel beter gehad. Andere keren vaak oké.

Sarah
7 augustus 2021

Precies op tijd, altijd lekker en was weer naar tevredenheid

Molen
7 augustus 2021

Top , warm smaakvol op tijd

Gea Hoekstra
6 augustus 2021

Pizza s waren heerlijk en mooi op tijd geleverd

van der Lecq
5 augustus 2021
S.Wouda
3 augustus 2021
Tineke
31 juli 2021

Was weer top.

An
30 juli 2021
Gerda de Graaf
29 juli 2021

Heerlijke pizza’s. Mooi formaat snel geleverd !

C.R. Kooistra
29 juli 2021
Jeltine
28 juli 2021

Te vet

Aleida Jager
27 juli 2021

Gevraagd om de groente apart van de shoarma te doen, helaas weer sla in mijn shoarma. De bezorger mag wel iets vriendelijker zijn

Sara
27 juli 2021

Het was lekker, alles is goed 👍

.
26 juli 2021
Esther Efde-Visser
25 juli 2021

Het is altijd goed, alleen vandaag even niet. Duidelijk in de opmerking zonder ui!!! Vervolgens een halve pizza weggegooid, omdat er heel veel uien op zaten🤔.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AF
25 juli 2021
Thijs
23 juli 2021

Bezorger was wel erg afstandelijk. Eten was prima

Astrid
22 juli 2021

Pizza was heerlijk!

Michel
21 juli 2021

Prima pizza en snelle bezorging.👍

Ilse
21 juli 2021

Helaas dit keer minder enthousiast over de party pizza. Op de ene helft zaten maar 2 a 3 stukjes sompige champignon en geen rosbief te bekennen. De gehele pizza was droog en had te lang in de oven gezeten. Jammer.

Betty
19 juli 2021

Patat vergeten bij de bestelling maar werd supersnel nabezorgd 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feitsma
18 juli 2021

Alles was weer perfect .Bezorging was eerder dan verwachte tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
18 juli 2021
Dennis
17 juli 2021
B. van der lecq
15 juli 2021

Top

Robert V.
13 juli 2021

Bezorging prima, pizza Paesana vond m’n vrouw lekker !! Ik had zelf ‘n half om half pizza kip en kipshoarma. Had iets meer beleg op gemogen. Wat erop zat smaakte prima, evenals de bodem.

Ben Gleis
12 juli 2021

Wij bestellen al jaren onze pizza's e.d. bij jullie. Ditmaal waren we teleurgesteld. De bestelling kwam een half uur later (dan hadden we een telef. verwacht) en de frites en de schnitzels waren erg lauw. Ook de salade was een en al harde brok. Deze keer dus geen succes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 juli 2021

Aangegeven pizza graag snijden maar niet gebeurd helaas. Verder wel een heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

STeef
12 juli 2021
A.H. van Stralen
11 juli 2021
Zoethout
9 juli 2021

Picobello Pizza’s kok. Ze waren weer verrukkelijk⛱☀️

Tineke
7 juli 2021

Had gevraagd om een smeuïge pizza omdat we de laatste tijd gort droge bezorgd kregen en ze hebben er gehoor aan gegeven. Was weer top als vanouds. Bedankt.

Piet Jager
6 juli 2021

top

Ann
5 juli 2021

Pizza’s van jullie zijn altijd lekker, helaas vanavond van mindere kwaliteit Minder smaak en niet vers zo leek het

Betty
5 juli 2021
Benny Bottema
2 juli 2021
Bert van der Lecq
1 juli 2021

Top zoals altijd

d
1 juli 2021
Robert Visser
28 juni 2021

Op de avond van Ned - Tsje. besteld rond 18.42 uur, qua tijd kon er 19.45 uur bezorgd worden !!, toch maar , zo snel als mogelijk ingevuld ;bezorging pas 21.30 uur. Kwam door voetbal werd er gezegd na eerste telefoontje, rond 20.15 uur van mij. Daarne nog paar keer gebeld na 21.00 uur, werd niet meer opgenomen. Erg slecht ! Gelukkig ken ik Amigo zo niet, maar dit was wel zwaar kl…. Volgende keer niet weer : zo snel als mogelijk bezorgen !!! Blijf hier bestellen, want kwaliteit is goed !, hoewel de pizza’s iets beter met beleg naar de randen toe mogen. Bezorger verontschuldigde zich verder netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Farid
27 juni 2021

Heel slecht. Duurt 3 uur tot de pizza gearriveerd is en tevens waren jullie telefonisch heel slecht te benaderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
26 juni 2021
Jeffrey
25 juni 2021

Beetje jammer dat het vlees zo droog en taai was en dit was de 2e keer dat ik aangaf dat de ui in blokjes wou in plaats van ringen (in verband met het spalk je van mijn vriendin) en dat je dit niet krijgt!

Henk
22 juni 2021

De bestelling kwam drie kwartier later dan aangegeven, terwijl dat al laat was. Daarnaast was de pizza lauw, op z'n best.

A.H. van Stralen
22 juni 2021

Helaas hebben wij bijna 2 uur op onze pizza moeten wachten. Het was lekker maar de lange wachttijd was echt niet normaal.

Brouwer
20 juni 2021

Doos was helemaal doorweekt. Er zou een gratis cola bij zitten, zat er niet bij. Zat ook geen knoflooksaus bij. Had zelfs nog om extra gevraagd ook biet gezien. Extra paprika gevraagd. Zaten wel 3stukjes op wat zelfs nog te weinig is voor het standaard. Al met al slechte ervaring. Beetje zonde voor €30,-

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
19 juni 2021
Ruben
19 juni 2021

Ik bestel met extra shoarma maar merk niet dat dat erop zit want is net zoveel als dat ik zonder extra bestel. Voor de rest ben ik te vreden altijd want hij smaakt altijd goed

Bert van der Lecq
17 juni 2021

Top

E.
16 juni 2021

Super, helemaal naar wens!

Piet Jager
16 juni 2021

top

Ben Gleis
14 juni 2021

al jaren onze favoriete pizzeria! wat wil je nog meer? heerlijk gegeten!

Betty
13 juni 2021

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
12 juni 2021

Lekkere pizza's

Trebor
12 juni 2021

Lekker weer, ietsje droog. Bezorging prima op tijd.

Hessel Bakker
12 juni 2021

Het was een top pizza. Erg van genoten. Niet vaak zo’n lekker pizza gehad. Topping er goed maar het deeg mocht wel iets dikker. Bezorging erg snel. De tijd zou 18:45 zijn maar was er 10 minuten eerder. Zeer aangenaam. Dankuwel voor uw lekkere pizza.

P.Jager
10 juni 2021

Top

Anoniem
8 juni 2021

Gewoon zo als altijd uitmuntend en heel snel bezorgd

André
5 juni 2021
Dennis
5 juni 2021
Betty
5 juni 2021

Was weer helemaal top

Johan
4 juni 2021

Heerlijk pizza niet vet en mooie droge bodem. Top

J.s.
4 juni 2021
Kramer
2 juni 2021

Beetje jammer ik bestel een pizza carbonara speciale zonder rosbief maar krijg niet de euro in mindering. Als ik wat extra bestel moet ik wel een euro bij betalen. Beetje jammer, heb al vaker besteld en ook dit zelfde aangeven. Helaas geen reactie. Maar op zoek naar een nieuwe pizzeria....................

Arriva
2 juni 2021

Top service! Overstap op leeuwarden en bezorging precies zoals afgesproken.

Myr
1 juni 2021

Top service!

Robèrt de Wit
31 mei 2021

Op tijd geleverd, vriendelijke bezorger. 60x40cm Luciano, prima belegd, warm en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SF
31 mei 2021
Wietske
29 mei 2021

Het was weer heerlijk!! We hebben er enorm van genoten.

Betty van der Velde
25 mei 2021
ano
25 mei 2021

Goede pizzas

anoniem
24 mei 2021
Jan de Vries
24 mei 2021
Sandra
23 mei 2021

Was goed warm en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. van der lecq
20 mei 2021

Pizza was koud Nog nooit gehad

P L
18 mei 2021

gigantisch dikke stukken salami, echt cm dikke plakken. vond de dunnere plakken fijner

B. Gleis
18 mei 2021

kunnen alleen maar heel tevreden zijn

Robert
17 mei 2021

Bezorging prima, pizza’s heerlijk. Goed belegd en zeer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars
15 mei 2021

Zowel de pizza als de lasagna waren heel erg lekker. Dankjewel!

P uit L
14 mei 2021
Visser
13 mei 2021

Heerlijk en warm en snel

Betty
9 mei 2021
Dennis
7 mei 2021

Pizza randen waren erg hard. Kapsalon zat geen kaas op :( Jammer dat zijn we niet gewend.

Martijn
5 mei 2021
Feitsma
2 mei 2021

Het was weer super lekker en bezorging ook goed.Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 mei 2021

Pasta en lasagne waren heerlijk.

CT
30 april 2021

Mooi op tijd, lekker gegeten. Top !!!

Michel
29 april 2021

Heerlijke broodjes shoarma! Snel bezorgd .

M. tn Broek
28 april 2021

Prima kwaliteit. Eten is nog heel warm als het gebracht wordt, ondanks een aantal kilometers rijden.

Thijs
27 april 2021
SF
27 april 2021

Half uur te laat en aan de zoute kant dit keer. Meestal doen ze het beter

Michel
26 april 2021

Prima pizza

van der Lecq
26 april 2021

Alles top

Hans
22 april 2021
Kali
19 april 2021
sf
19 april 2021
Derya
18 april 2021

Pizza is altijd top, goede prijs voor goed eten👍🏻 Lasange is ook zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
17 april 2021

Calzone was aan de bovenzijde behoorlijk verbrand. Verder waren de pizza’s wel lekker

Thijs
16 april 2021

Heerlijk! Zoals altijd. Een 10

van der lecq
15 april 2021

Top

B. Gleis
14 april 2021

als vanouds weer prima!

Schuringa
13 april 2021

2 pizza’s besteld. 1 geleverd. Andere werd pas geleverd nadat wij hadden aangegeven dat we er 2 hadden besteld en betaald. 3 kwartier later kwam pizza 2 pas. Erg vervelend. Maar pizza’s waren wel weer voortreffelijk!!

orrie feitsma
11 april 2021

goed warm en snel

Abel
10 april 2021

Prima pizza’s! Goed op temperatuur bij bezorging. Vriendelijke bezorger! Lange wachttijd! Maar de bestelling zat ook in het spitsuur, dus wel begrijpelijk.

Christiane
10 april 2021
anoniem
10 april 2021
Jolanda Hummel
10 april 2021

heerlijk en snel bezorgd ! vriendelijke bezorger ook.

Paassen
9 april 2021

Lekker heet

Anoniem
8 april 2021

Spaghetti was heerlijk, goed gevuld en grote portie. De pizza heerlijk, goed belegd en warm. Compliment. Echt waar voor je geld.

C.
7 april 2021

Ik kreeg een 26cm. pizza terwijl ik 30cm. had besteld.

Antina
6 april 2021

Top!

Thijs
4 april 2021
Sandra
4 april 2021

Was 15 minuten voor de bezorgtijd al bezorgd. Wat jammer is, is dat ik altijd extra ananas bestel betaal ik ook extra voor, maar dit nooit terug zie op de pizza. Pizza hawaï verkeerd heb ik altijd. Zit al ananas op, maar de betaalde extra ananas zie ik nooit....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
4 april 2021

Weer erg lekker:)

Kindermann
3 april 2021

Eten was top en eerder bezorgd dan vermeld stond. TOP!

Feitsma
3 april 2021

Het was weer super lekker en goede bezorging

Marije
3 april 2021

Bijna altijd zijn de pizza's van amigo helemaal te gek. Alleen was de pizza deze keer net wat te kort in de oven geweest. Kan een keer gebeuren!

Rick
31 maart 2021

Pizza’s waren goed qua smaak, zoals gewoonlijk. De temperatuur viel wat tegen, waren iets te koud eigenlijk.

Hamstra
27 maart 2021
Josee
24 maart 2021

Levering was snel en het was heerlijk!

Groeneveld
21 maart 2021

Weer een droge pizza net als de vorige x. Dus voorlopig geen pizza weer van amigo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. Gleis
18 maart 2021

verrassend heerlijk gegeten, pizza als vanouds, maar kip ook erg lekker

mulder
17 maart 2021

keurig op tijd . En erg lekker . Voor herhaling vatbaar . En nog heerlijk warm .

Michael
17 maart 2021

Was kaulo goeie bro mannen

wiepie koezema
16 maart 2021

Heerlijke Pizza! Lekker warm.

Betty
15 maart 2021
Armanda
14 maart 2021

Zoals altijd uistekende en vooral snelle service. Vandaag zelfs een half uur voor de verwachte levertijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
14 maart 2021
Ruben
13 maart 2021

Ik had extra shoarma aangegeven en betaald maar dat zat er niet op

Dennis
13 maart 2021

Weer lekker pizza / kapsalon gegeten :)

Thomas
13 maart 2021

Heerlijke pizza en goede service en snel en warm geleverd

Dennis
12 maart 2021

Het is de afgelopen tijd matig van kwaliteit. Met name de shoarma. Weinig smaak. Pizza's ook minder. Hoop wel dat het verbeterd

Mast
12 maart 2021

Ruim optijd bezorgd

Klaucke
10 maart 2021

Het was heerlijk en op tijd gebracht.

Mulder
10 maart 2021

Supersnelle bezorging. Grootte van de porties is ruim voldoende. Heerlijke friet!

tiny
9 maart 2021

in 1 woord : goed!

p.jager
8 maart 2021

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

saskia
7 maart 2021

Ik had een broodje shoarma lamsvlees besteld en een broodje shoarma kip, ik kon het verschil niet echt proeven, het leek ook een beetje meer doner ipv shoarma,maar wel erg lekker hoor

Thijs
6 maart 2021
Froukje
5 maart 2021

Pizza's waren heerlijk. Bezorging keurig op tijd.

van der Lecq
3 maart 2021

Prima Doch weer te laat. De zoveelste keer.

Catharina
27 februari 2021

Eten prima bezorging te laat is al de 2x erg jammer

de Graaf
21 februari 2021

uitmuntend-zeer goed..

Dennis
21 februari 2021

Eten was mooi op bezorgd / warm en lekker. Helaas had de calzone speciale zoals vaker wat harde stukjes ananas erin.

Thijs
20 februari 2021

Heerlijk!

Benny
20 februari 2021
S.Kramer
19 februari 2021

Altijd lekker

Linda
15 februari 2021
Ilse
14 februari 2021

Goede service en lekkere pizza's!

Zijlstra
13 februari 2021

De pizza was goed, zoals altijd dus chapeau. Een half uur nadat de pizza bezorgt zou worden heb ik maar eens gebeld en de 1 ster voor bezorging is met dank aan de kenau die mij te woord stond. Tip: Sta klanten wat vriendelijker te woord en laat ze vooral even uitspreken voordat je ophangt.

Benny
13 februari 2021
Robert V.
10 februari 2021

Wel erg vroeg bezorgd, half uur eerder ! Gelukkig waren we thuis. Maar wel weer erg lekker !

Michelle h.
8 februari 2021

Heerlijk zoals altijd!

meindert
7 februari 2021
Dennis
4 februari 2021
Nadine
3 februari 2021

Pizza was koud

B. Gleis
2 februari 2021

De bodem van de calzone was niet helemaal lekker knapperig

Christiane
1 februari 2021
Hans
31 januari 2021

Na 30 jaar klant te zijn hebben we voor €57 besteld waaronder een broodje shoarma. Hier zat echter de sla al tussen en de shoarma was niet heet. De sla was week en warm. Dit is gelijk de container ingegaan. Nadat ik telefonisch contact heb opgenomen met de baas zelf gooide hij tijdens het gesprek de hoorn op de haak. Bezorging was ook niet naar wens. Allereerst veel te laat dan de afgesproken tijd en de bezorger stond al telefonerend aan de deur. Al met al is de klantenservice voor een "trouwe" klant is ver te zoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robèrt de Wit
31 januari 2021

Goed van smaak! Bij bestelling corrigeerde ik de betaling en moest daarmee stap terug in de bestelling. Daarmee werd de bezorgtijd automatisch teruggezet naar standaard: zsm, ipv de gewenste tijd. Bezorger stond dus voor een dichte deur. Maar later contact en weer keurig op tijd geleverd. TNX!

Astrid
30 januari 2021

Pizza en kapsalon waren heerlijk! En nette bezorging! Top!

Benny
30 januari 2021
Thijs
29 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Dikke 10

Feddema
29 januari 2021

Weer top!

Edo
25 januari 2021

Lekker zoals iedere keer en weer mooi op tijd geleverd

Betty
24 januari 2021
Patricia
24 januari 2021

Bezorging op tijd. Lekkere pizza. Goed contact

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
24 januari 2021
Benny Bottema
23 januari 2021
Adrian
21 januari 2021

Prima pizza! Bedankt!

anoniem
17 januari 2021
André
17 januari 2021

Was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Lecq
17 januari 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beij
16 januari 2021

Snel en lekker

Dijkstra
16 januari 2021

Goede service en snelle levering en heerlijke pizza

Eric
15 januari 2021

Keurig op tijd en warm. Smaak zo als altijd prima.

Robert
14 januari 2021

Fantasie vd kok, hmm simpele fantasie deze keer. Maar pizza’s waren wel weer erg lekker.

Til
14 januari 2021

Heerlijke pizza’s weer! Bedankt voor flesje wijn omdat ik jarig was!

Henk vd naald
10 januari 2021

Heb groene salade besteld met tonijn maar zat geen tonjjn in dit is niet de eerste keer dat ik iets bestel en dat er niet geleverd word waar ik wel voor betaal bestel veel bjj amigo en zou wel eens compensatie willen anders denk ik er over na om de volgende keer ergens anders te faan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
10 januari 2021

Broodje kabab was lekkerrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
10 januari 2021

👍

Trientsje
8 januari 2021
Sjoerd
7 januari 2021

Jullie pizza's zijn altijd heerlijk en ook nu weer; deze keer waren ze echter lauw warm.

Henk
7 januari 2021

Bestel heel lang hier, bijna altijd lekker, maar gisteren was de pizza salami heel erg hard en niet " goed" meer. Kon de pizza niet eten. Jammer.

Trientsje van der veen
4 januari 2021

Prima calzone pizza s gehad en heeft goed gesmaakt.

R.
3 januari 2020

Op tijd bezorgd En lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Groeneveld
3 januari 2020

De shoarma pizza was heerlijk, maar de carbonara was niet zoals we gewend zijn, droog eneenbeetje aangebrand. Nooit eerder klacht gehad hierover

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vhristiane
3 januari 2020
Anoniem
3 januari 2020

Kapsalon heerlijk zoals altijd maar wanneer je er twee besteld stapelen ze deze op elkaar in de tas. Gevolg hiervan is dat de kaas van de onderste kapsalon vast smelt aan de aluminium folie.

Betty
3 januari 2020
Hans
2 januari 2020

Su als in de Corelistraat 20 jaar terug toppie

Saad
2 januari 2020

Bestelling duurde meer dan 2 uren, geen telefoontje dat het zolang zou duren.

Carmen
1 januari 2020

We moesten 2 uur wachten op 2 pizza’s en een bakje shoarma. Daarnaast kwam t ook nog 40 min te laat. Wel erg lekker eten.

J de vries
1 januari 2020

Bestelling op de website verliep goed, we konden het bezorg moment kiezen zo snel mogelijk of 18:30 we hebben gekozen voor het eerste. De party pizza is besteld om 17:35 in een mail die daarna volgde was het bezorgtijdstip 19:10. Contact opgenomen of de pizza ook eerder bezorgd kon worden? Dit kon en ze zouden met 30/45 minuten leveren. Uiteindelijk mochten en om 18:45 de pizza ontvangen. Helaas was de pizza tegen die tijd lauw met sponzige bodem.

Hamstra
1 januari 2020
bas
1 januari 2020
Dennis
29 december 2020
Judith
28 december 2020
Leijenaar
26 december 2020

Zeer snel geleverd en erg lekker!!

Anoep sanggam
25 december 2020

Heerlijk gegeten top 👍👍👍

Robert
24 december 2020

Had pizza half om half, wát erop zat was lekker, maar veel te weinig beleg. Ik had half gehakt en half kipshoarma, dus teweinig !! Ben ik niet van m’n Amigo gewend.

Marco
24 december 2020

Keurig op tijd

Dennis
22 december 2020

Was weer erg lekker. De carbonara speciaal pizza was niet helemaal warm meer.

Anita
21 december 2020
Klaas
20 december 2020

Netjes op tijd (zelfs eerder dan aangegeven) Goed warm. Heerlijke pizza's

Thijs
18 december 2020
Saskia
18 december 2020

Heerlijk !!! Rijkelijk belegd en goed warm bezorgd !

Esther
18 december 2020

Was heerlijk, precies op tijd en goed warm

Smidt
18 december 2020

Makkelijk te bestellen,mooi op tijd,lekkere pizza's. Dit blijft ons favoriete adres!

Van Slooten
16 december 2020

Onderkant pizza was pikzwart. Vorige week ook al een slechte pizza gehad. Jammer wamt jullie waren geweldig

bovenkamp
14 december 2020

wat een geweldige bezorging en ook ontzettend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. S.
13 december 2020

De pizza’s zijn normaal altijd heerlijk. Vandaag echter zijn champignons op de pizza gedaan terwijl het verzoek was dit niet te doen. Een familiepizza waarbij niemand thuis champignons lust. Het was niet gezellig aan tafel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
13 december 2020
anoniem
13 december 2020
Mathilde
12 december 2020

Heerlijke pizza’s! Vriendelijke bezorgster.

Dennis
12 december 2020

Was weer erg lekker

Geke Hoekema
11 december 2020

De pizza met tonijn was erg scherp, daar hadden we niet op gerekend. Verder prima.

Miranda
10 december 2020

1x 33x46 carbonara spec. Heerlijk gegeten

Marjon postma
10 december 2020

Super snel gebracht en super lekker goede service tot de volgende keer

R. Visser
9 december 2020

Weer prima ! Maarrr..., weer heg extra bestelde niet geproefd. Dit x extra Spaanse pepers, ik merk ze niet. Das dan weer jammer.

van der Lecq
8 december 2020

Top Alweer top

Ryan
6 december 2020

Altijd goed!

Kuperus
5 december 2020

Super mooi optijd zelf nu op 5 december heerlijk gegeten zoals altyd.

Dennis
5 december 2020

was weer heerlijk

Anna
4 december 2020
Betty
4 december 2020
Walter
3 december 2020

Altijd een prima pizza en prima bezorging

Jan de Boer
3 december 2020

Prima eten! Correcte bezorging

Wiesje
30 november 2020
Pieter van der Ende
28 november 2020
B. Gleis
28 november 2020
Thijs
28 november 2020

Heerlijk!!! Een 10

Hamstra
28 november 2020
Christa de Leeuw
26 november 2020

goede bezorging, keurig. en heerlijk gerecht. Top gedaan!!